Floyd Mayweather va plăti 24 de milioane de dolari pentru iahtul care include și garaj pentru supercarurile sale

de Bogdan Mirică
Miercuri, 02.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Celebrul boxer american Floyd Mayweather a anunțat că își va cumpăra un iaht în valoare de 24 de milioane de dolari. Pe lângă un interior de lux, acesta include și un garaj pentru unul din supercarurile lui Mayweather.

Urmareste Automarket
Când ai sute de milioane de euro în cont, un avion personal și cele mai scumpe și exotice mașini existente pe piață, un iaht nu poate lipsi din palmares. Și nu orice fel de iaht, ci unul care seamănă mai mult cu un concept. El a fost construit de compania suedeză Grey Design și se numește SC122, numerele din titlu sugerând lungimea sa: 122 de picioare, adică echivalentul a 37 de metri.

Cum era și normal, iahtul oferă un interior de lux, compus din patru camere mari, o zonă de recepție, saloane mari cu televizoare și sisteme de sunet performante.

Esential 90 de km/h este viteza pe care o poate atinge iahtul lui Mayweather.
24 de milioane de euro va costa iahtul lui Mayweather.
Nu s-a făcut rabat nici când vine vorba despre performanțe: SC122 beneficiază de mai multe motoare care totalizează o putere impresionantă de 14.000 de cai putere. Cu asemenea resurse, ambarcațiunea poate atinge o viteză maximă de 50 de noduri, adică aproximativ 90 de km/h, o valoare impresionantă pentru un iaht de asemenea dimensiuni.

Grey Design a anunțat că va construi doar șase asemenea vase, iar unul va merge către unul dintre cei mai bogați sportivi din lume, boxerul Floyd Mayweather. Acesta s-a lăudat deja că va plăti 24 de milioane de dolari pentru iahtul de lux, care, culmea, va avea chiar și un garaj pentru unul dintre supercarurile lui Mayweather.

via autoevolution

Comentarii (9)

  • african kids could have eaten this.
    5 6
  • Scorpionul_negru
    Bvo lui. Ma asteptam sa coste mai mult. Undeva la 50 de milioane. A scapat ieftin ! Nu prea ii vad utilitatea garajului.....pt. ce sa car masina cu mine pe mare/ocean ? Chiar nu se poate dezlipi de ea ? :))
    4 5
  • vorba aia... "asta inseamna sa fii mafiot"
    4 2
  • Si pe cine credeti ca intereseaza ?
    Eu daca as avea banii pe care ii da negrotelul pe yacht, as fi cel mai fericit om din lume. :))
    4 1
  • Un baiat
    @S
    Mda...numai ca diferenta intre el (negrotei cum ii spui tu) si tu e ca tu esti 0 talent iar el e o valoare ! Banii se fac daca esti destept sau ai talentat la box, fotbal, tenis golf si ale sporturi banoase !
    5 3
  • @cei de mai sus
    habar n-aveti care-s adevaratele valori in viata si adevaratele idealuri pt. care merita sa traiesti si sa te bucuri si sa fi fericit.secretul fericirii nu-s banii ,masinile ,pitipoancele,drogurile ci MULTUMIREA!!!!! cu parere de rau va spun dar...daca aveti peste 26 de ani atunci e o problema de maturitate, se numeste fixatie infantila...
    3 0
  • @@cei de mai sus
    Serios ?/ Si cum sa fi multumit cand nu ai bani, masini, pitipoance, vile etc ?
    1 1
  • afla singur, retele sunt unice la fel ca noi oamenii, fiecare e unic ...nu exista o reteta standard...iti doresc succes!
    0 0
  • Bine ca mare parte din banii castigati extrem de usor se intorc la cineva care chiar i-a muncit.
    Discutam filozofii si cancanuri, altfel singura legatura cu lumea auto ar fi garajul...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru