Fluid: Sabino Design B3

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 31.10.2006
Atunci cand casele de design ale constructorilor raman fara idei intervin creatorii independenti care dezvolta supercar-uri in adevaratul sens al cuvantului.

Intr-o epoca in care designul auto ajnge la rang de arta, prototipurile de senzatie nu inceteaza sa apara, chiar daca o fac din cele mai obscure si necunoscute parti. Asa este si Sabino Design B3, concept care este opera unui tanar designer olandez care a dorit sa creeze o masina in care se mixeze stilul european si cel american intr-un ambalaj in acelasi timp modern, retro si agresiv.

Chiar daca acest concept se afla deocamdata in stadiul de desene 3D pe calculator, putem aprecia faptul ca olandezul a reusit sa imprime propriei creatii cate putin din stilul Viper, Corvette, Wiessmann si TVR pentru a produce o masina care, in eventualitatea producerii sale in “carne si oase”, poate concura cu succes la un titlu de frumusete. Astfel, profilul ii apartine in mod clar unui Corvette, amestecat cu putin dintr-un Batmobil. Habitaclul in forma de cockpit se prezinta la raport cu o suprafata vitrata interesanta de 360 de grade. Spatele este superdinamic si absolut original, fiind greu de gasit o corespondenta de forma cu vreunul dintre modelele existente in trecut sau in prezent .

Rezultatul final e superinteresant si foarte dimanic, liniile fluide fiind completate de tevile cromate de esapament integrate in spoilerul posterior. Singurele probleme pe care le are designerul olandez sunt cele legate de partea financiara, astfel ca acesta, care se autointituleaza Sabaman, isi pune la dispozitie e-mailul pentru eventuale investitii de viitor: info@sabinodesign.com.

Comentarii (1)

  • (((---phare!---)))
    Fluid: Sabino Design B3
    Interesant, dar se vede ca nu este o masina pur europeana, nu are parfumul bolizilor italieni si nici atmosfera selecta a saloanelor sport britanice...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru