Focus este primul Ford din Europa echipat cu sistemul Sync

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 28.02.2011
Sistemul multimedia Ford Sync a debutat pe piaţa europeană alături de noul Focus. Ford vrea să vândă două milioane de unităţi echipate cu acest sistem în doar patru ani.

Ford a adus sistemul Sync şi pe piaţa din Europa. Primul model care beneficiază de noua tehnologie este noua generaţie Focus. Ulterior, cei de la Ford vor introduce acest sistem şi pe alte modele din gamă. Până în 2015, Ford vrea să aibă două milioane de unităţi pe şoselele din Europa echipate cu sistemul Sync. În acest moment, Ford Sync oferă suport pentru 19 limbi, trei dintre acestea fiind versiunile americane, britanice şi australiene ale limbii engleze.

Ford oferă suport şi pentru arabă, coreeană, japoneză şi altele. Turcii, olandezii, ruşii, nemţii şi italienii pot folosi şi ei sistemul Sync în limba natală fără niciun fel de problemă, spun cei de la Ford. Sistemul Sync poate să recunoască 10.000 de comenzi în fiecare din cele 19 limbi, oferindu-le şoferilor posibilitatea de a controla majoritatea funcţiilor nelegate de condus ale automobilului. Practic, poţi programa sistemul de navigaţie, schimba postul de radio, conecta un telefon mobil la maşină prin Bluetooth şi multe altele.

Ford consideră noua tehnologie viitorul în materie de comunicare între automobil şi şofer. Practic, folosind această tehnologie, un şofer poate să configureze toate funcţiile multimedia ale maşinii sale fără măcar să ia mâinile de pe volan şi ochii de la drum.

Este suficient să introduci verbal destinaţia dorită, după care poţi să asculţi muzică de pe un stick USB şi să activezi funcţia de internet prin Wi-Fi pentru pasagerii tăi.

Via | CarsUk

Comentarii (1)

  • bla,bla
    Ba,voi ati scris asta degeaba!Zi-mi mai frate are si limba romana,ce ne tot aburiti cu turca si japoneza,ca o sa fabrice si la noi Fordu ceva.Macar din respect ,pt o tara producatoare si o colonie semirusofona...
    4 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru