Ford a anuntat un nou motor pentru Mondeo – EcoBoost SCTi: 203 CP

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 19.02.2010
Ford Mondeo si Kuga primesc cate un motor nou la Salonul Auto de la Geneva. Alaturi de propulsoarele noi, Ford prezinta si C-Max, Grand C-Max si diverse pachete de optionale pentru S-Max si Galaxy.

Americanii de la Ford vor echipa Mondeo cu un nou motor EcoBoost, in timp ce Kuga priemste un nou motor Duratorq. Astfel, Kuga primeste o unitate Duratorq TDCi de 2.0 litri si 163 CP, care este disponibila optional alaturi de o transmisie Powershift. Impreuna, cele doua unitati emit o cantitate mai scazut de CO2 per kilometru. Ford Mondeo primeste un motor de 2.0 litri din gama EcoBoost, care ofera 203 CP.

Unitatea Duratorq de 163 CP va fi disponibila si in gama Mondeo, alaturi de actualele TDCi-uri de 115 si 140 CP. Transmisia Powershift cu dubluambreiaj este disponibila atat pentru modelele echipate cu motoare Duratorq, cat si pentru modele echipate cu unitati EcoBoost. Noua gama de motoare EcoBoost de la Ford face parte din strategia de downsizing a producatorului american si beneficiaza de numeroase avantaje tehnologice, printre care injectia directa, care ajuta la obtinerea normei de mediu Euro 5.

Noile motoare pentru Ford Kuga si Mondeo vor debuta in standul producatorului american de automobile din cadrul Salonului Auto de la Geneva. Alaturi de Kuga si Mondeo, Ford va preeinta si noile C-Max si Grand C-Max, precum si pachete de optionale pentru S-Max si Galaxy.

Via | Autoblog

Comentarii (2)

  • the hep
    curiozitate
    in acest caz ce se va intimpla cu motorul de 2.5 L si 225 bhp dom oferta mondeo?
    3 1
  • johnny
    2.5T
    l-au scos din lista de comanda, poate cine stie il reinvie pe st
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru