Ford a dezvaluit facelift-ul modelelor Transit Connect si Tourneo Connect

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 24.04.2009
Ford a lansat un facelift pentru modelele Transit Connect si Tourneo Connect. Aceste modele au primit cateva modificari estetice subtile si o serie de dotari suplimentare in standard.

Ford a lansat facelift-ul modelelor Transit Connect si Tourneo Connect. Aceste modele au primit cateva schimbari estetice iar gama de dotari standard a fost imbunatatita. Pe langa asta, Ford promite ca noile modele vor fi construite la un nivel calitativ superior.

Versiunea facelift a modelelor Transit si Tourneo Connect poate fi recunoscuta prin intermediul formei trapezoidale a barei fata si a grilei radiatorului. Blocurile optice, stopurile si proiectoarele au fost si ele restilizate. Marginile aripilor au fost modificate iar modelul este disponibil cu modele noi de jante.

Ford nu a dezvaluit inca primele imagini cu interiorul acestor modele, dar se pare ca bordul a fost redesenat in baza celui care echipeaza MPV-ul S-Max. Versiunea facelift a celor doua modele va beneficia de scaune noi si de noi culori la interior, precum si de materiale de calitate superioara.

Pentru a fi in concordanta cu normele ce vor intra in vigoare in anul 2011, Ford va oferi sistemul ESP in standard pentru toate modelele Transit Connect si Tourneo Connect.

Pe langa asta, sistemul electronic de gestiune al franarii a fost imbunatatit, iar modelul a primit discuri ventilate pe fata si discuri pline pe spate, pentru toate nivelurile de echipare.

Ford Transit Connect va fi disponibil cu un motor Duratorq TDCi de 1.8 litri care va fi disponibil in trei versiuni. Versiunea entry-level va dezvolta 75 de CP la 4.000 rpm si un cuplu motor de 175 Nm la 1.800 rpm. Cea de-a doua versiune va dezvolta 90 CP si un cuplu motor de 220 Nm la 1.750 rpm, pe cand varful de gama va dezvolta 110 CP la 3.500 rpm si un cuplu motor de 250 Nm. Toate motoarele sunt oferite cu o transmisie manuala cu cinci trepte. Vanzarile acestor modele pe piata din Europa vor incepe in aceasta vara.

Via | Newspress

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru