Ford a dezvaluit Focus X Road

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 31.03.2009
Ford a dezvaluit o editie limitata a variantei Focus break, botezata X Road. Aceasta va fi produsa in doar 300 de exemplare.

Ford incearca sa isi atraga si clientii care au nevoie de un break capabil de trasee mai accidentate. Drept pentru care, divizia europeana a constructorului din Detroit a pus la punct o versiune speciala a modelului Focus, botezata X Road.

Asteptat sa debuteze oficial la salonul AutoRAI, break-ul va fi produs in doar 300 de unitati. La exterior, editia limitata se va individualiza prin noul bodykit mai robust, care include un spoiler frontal si unul posterior si elemente de protectie din plastic negru la nivelul usilor si bosajelor. Jantele de 17 inch completeaza aspectul exterior.

In habitaclu, pasagerii vor primi un sistem de navigatie cu un ecran color de 5 inch, conexiune Bluetooth si cruise control. Sub capota se va afla un motor de 1.8 litri si 16 valve, capabil sa dezvolte 125 de cai putere. Surpriza o reprezinta faptul ca motorul poate functiona fie pe benzina fie pe bio-etanol.

Pretul de pornire anuntat de Ford pentru Focus X Road este de 25.175 de euro.

Comentarii (1)

  • Skoda Octavia Scout anybody? chiar e destul de mare piata asta a breakurilor cu praguri de plastic si tractiune integrala nu stiu cu cine a inceput, dar primul pe care il stiu eu e primul allroad, acum avem a6, a4 allroad, scout, saab 93 xwd, si acum asta, ma rog, daca ei zic ca or sa le vanda...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru