Ford a înregistrat un nou logo pentru Mustang și numele Mach-E pentru un SUV electric

de Daniel Popescu
Marti, 09.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a înregistrat un nou logo pentru Mustang, dar și numele Mach-E atribuit unui SUV electric pe care îl va prezenta cel mai probabil în 2020.

Ford are planuri importante pentru lansarea unor modele electrificate, iar cele mai proaspete informații vizează brandul Mustang.

Constructorul american a înregistrat recent un nou logo pentru Mustang, iar acesta sugerează că va fi dedicat unui hibrid. De altfel, în vara anului trecut, oficialii Ford au confirmat că Mustang va primi o versiune hibridă, iar aceasta va fi lansată cel mai probabil simultan cu noua generație planificată pentru 2021.

În același timp, Ford a înregistrat și Mach-E, numele de cod pentru primul model electric al companiei. Americanii au confirmat anterior că vor lansa un SUV electric în 2020, însă pentru moment nu este clar dacă versiunea de serie va purta numele Mach-E sau dacă acesta va fi folosit doar pentru uz intern.

În schimb, știm deja că noul SUV electric va avea un design inspirat chiar de la Mustang și va fi dezvoltat pe o platformă nouă, dedicată vehiculelor electrice. În plus, știm deja că oficialii au menționat o autonomie electrică de 480 de kilometri, fără să menționeze însă dacă aceasta se referă la noul standard WLTP sau la vechiul NEDC.

În ultima perioadă, Ford a anunțat că va introduce versiuni hibride pentru numeroase modele din gamă, inclusiv pentru Fiesta, Focus, noua generație Kuga și noul SUV Puma care va fi produs la Craiova.

În plus, SUV-ul Explorer va fi comercializat în premieră în Europa doar în versiune plug-in hybrid.

Via Caradisiac

Comentarii (1)

  • Andrei
    Calul asta are picioarele incrucisate sau doar mie mi se pare?
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru