Ford a prezentat Focus RS WRC

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 11.01.2008
Mikko Hirvonen si Jari-Matti Latvala sunt pilotii oficiali ai campioanei en-titre din WRC.

Ford a prezentat noul Focus RS WRC, masina care va concura in Campionatul Mondial de Raliuri din 2008. Focus RS WRC care a propulsat Ford catre titlurile mondiale la constructori in 2006 si 2007 prezinta un amalgam de culori, reflectand principalii parteneri si sponsori ai echipei.

Cu prilejul prezentarii noului bolid de raliuri, echipa Ford a prezentat si cei doi piloti piloti principali, finlandezii Mikko Hirvonen si Jari-Matti Latvala, plus noul director al diviziei de motorsport din cadrul Ford Europe, Mark Deans, si directorul echipei, Malcolm Wilson. A fost de asemenea anuntata schimbarea titulaturii echipei in BP Ford Abu Dhabi World Rally Team.

"Focus RS WRC are un design exterior nou, contemporan, care se incadreaza perfect in peisajul BP Ford Abu Dhabi World Rally Team. Este pentru noi primul sezon al parteneriatului cu BP si cu Autoritatea de Turism din Abu Dhabi, iar importanta lor in programul nostru de WRC este reflectata in noua titulatura a echipei si in dispunerea lor vizibila pe masina", a explicat Mark Deans.

Oficialul Ford Europe a adaugat: "In cele cateva saptamani de cand am preluat noul meu rol de director de motorsport am vazut suficient de multe pentru a ma convinge ca suntem din nou capabili de a fi competitivi in 2008. Avem o echipa dinamica, tanara, sustinuta de M-Sport, una dintre cele mai entuziaste si mai dedicate echipe din sporturile cu motor si privesc catre noul an cu convingerea ca va fi unul de succes". 

Comentarii (1)

  • bogdan
    ford
    era mai misto verdele de dinainte anul alta luam ambele titluri
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru