Ford aduce noul Kuga in Romania

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 29.01.2008
Romcar, importatorul Ford in Romania, a anuntat planurile companiei pentru anul 2008.

Esential

15 noi showroom-uri va deschide Romcar in tara noastra in acest an.

Importatorul Ford pe piata romaneasca mizeaza in acest an pe comercializarea a 26.000 unitati, cu aproximativ 20% mai multe decat in 2007, precum si o cifra de afaceri de 340 milioane euro, in crestere cu aproape 24%.

Anul trecut, compania a vandut 21.732 de autovehicule si a raportat o cifra de afaceri de 275 milioane euro. Cele mai vandute modele au fost Fiesta, cu 6.793 de unitati, si Focus, cu 6.745 unitati.

In 2007, am atins o serie de recorduri care ne onoreaza, insa acum adevarata provocare va fi sa ne continuam ascensiunea in topul marcilor auto preferate de romani", a declarat, intr-un comunicat, directorul general al Romcar, Catalin Gavra.

In acest an, compania va investi peste 30 milioane de euro in extinderea retelei cu 15 centre, care vor include cate un showroom si unitati service. In prezent, compania detine 30 de showroom-uri si 30 de unitati service. Romcar va aduce in 2008 pe piata din Romania noul model Ford Kuga si o noua versiunea a modelului Focus.

Taguri: Fiesta, Focus, Ford, Kuga

Comentarii (8)

  • URAGANU
    Frumusete
    Felicitari Ford ! Am vazut modelul asta anul trecut cand era in stadiul de pre-lansare si este superb. O sa bata la fund Opel Antara, VW Tiguan sau altele din clasa lui. Felicitari, un model reusit. Asteptam si motorizati de peste 2.5 litri diesel :)
    0 0
  • proprietar fiesta
    Masini de calitate proasta si serviciile din Romania si mai proaste.
    0 0
  • proprietar ford
    hotie
    nu stiu la alte marci cum e service-ul, dar la romcar e hotie pe fata
    0 0
  • proprietar fiesta
    Eu zic ca in comparatie cu concurenta (adica la acelasi pret) e peste media la calitate si la rezistenta pe drumurile din RO.
    0 0
  • statistica TUV
    uite aici ceva in sprijinul la ceea ce am zis mai sus : http://www.anusedcar.com/index.php/tuv-report-year-age/2007-2-3/18Numarul mediu de defectiuni la masiniile de 2-3 ani facut de TUV germania
    0 0
  • Florin
    Kuga
    Cand va fi lansarea oficiala si cadn va ajunge in Romania ?
    0 1
  • klixix
    bravo ford e foarte bine ca ati venit si in romania dar asteptam cu nerabdare lansarea modelului kuga
    0 1
  • ford kuga pret
    ultimul pret ,de ziua nationala?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru