Ford ar putea crea Kuga Coupe

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 22.06.2009
Ford ar putea crea o versiune Coupe a modelului Kuga. Noul model va fi orientat catre un segment de nisa, creat de BMW X6.

Ford ar putea pregati o versiune Coupe a modelului Kuga, care va fi lansata in anul 2011. Modelul va concura in segmentul creat de BMW X6, si ar trebui sa atraga clientii care doresc un coupe cu garda la sol ridicata si aspect de SUV, dar care ofera si o doza de practicalitate.Design-ul acestui model va fi inspirat puternic din cel al lui Kuga si al conceptului Ford Iosis Max, prezentat la Salonul Auto de la Geneva.

Ford Iosis Max este baza viitorului Ford Focus, model care imparte platforma sa cu Ford Kuga. In ciuda faptului ca noul model va fi ales pentru design-ul sau si pentru capacitatea portbagajului, noul Kuga Coupe va fi oferit atat in versiunea cu tractiune fata, cat si in versiunea cu tractiune integrala. Cel mai probabil, noul Ford Kuga Coupe va prelua motorizarile din partea superioara a gamei Focus.

Via | Carsuk

Comentarii (2)

  • missle
    FORD KU GAndaci in bucataria proprie
    sa mori de ras nu alta!
    Ford ar trebui sa priveasca lucrurile ceva mai realist... ei nu au facut mare lucru cu varianta in 5 usi, daramite in 3 acum... cine va dori o masina din segmentul asta, cu siguranta nu va face concesii si va cumpara un BMW
    0 6
  • atentie mai mare
    nu e f clar articolul, bmw x6 nu e din aceeasi clasa cu ford kuga, poate ati vrut sa spuneti ca o sa deschida ford un segment nou asa cum a facut x6
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru