Ford atrage inca doua companii auto in Romania

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 17.03.2008
Investitia companiei Ford in uzina de la Craiova atrage alte companii din industria auto.

Presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, a declarat intr-o conferinta de presa, ca venirea companiei Ford in Romania a atras mai multi investitori din domeniul industriei automobilelor, iar alte doua firme puternice din lume se pregatesc sa vina in tara, informeaza Mediafax.

"Vreau sa remarc un lucru. Venirea Ford la Craiova a insemnat venirea foarte multor investitori din domeniul industriei auto in Romania. E o goana dupa spatii de productie sau dupa terenuri amplasate care sa aiba acces la utilitati si care sa fie amplasate in localitati in care exista o forta de munca cu calificare corespunzatoare si cred ca dezvoltarea industriei auto in Romania va cunoaste un ritm foarte accelerat in urmatoarea perioada de timp", a declarat Teodor Atanasiu.

Presedintele AVAS nu a precizat despre ce companii este vorba si nici care sunt detaliile viitoarelor investitii in industria auto.

Taguri: Ford

Comentarii (3)

  • Ce sa spun
    Era normal sa se intample asta. Eu nu cred ca ei nu stiau lucrul asta si sa se fi intamplat treaba asta de mai multa vreme. A trebuit sa faca o generatie majoratul sa ne vina si noua mintea la cap.....e bine totusi mai tarziu decat niciodata
    0 0
  • razvan magureanu
    alti doi producatori
    Mercedes a renuntat deja la Romania si a si anuntat deja ca au ramas in discutie doar doua locatii in Polonia. Romania a fost descalificata din cauza infrastructurii. Domnul Atanasiu nu se prea pricepe, iar pentru infrastructura sa-i multumim lui Berceanu, Mitrea etc si sa platim inainte ca prostii pretul umflat de smecherii de la Bechtel. Pana cand? Pana unde?
    0 0
  • vladoiu
    as dori treba asta
    eu lucrez la pirelli si asta ar fi cea mai mare dorinta a angajatilor acestei firme
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru