Ford Craiova incepe lucrul la toamna

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 24.07.2009
Oficialii Ford au anuntat ca primul Transit Connect va iesi pe portile fabricii din Craiova la data de 8 septembrie 2009.

Productia lui Ford Transit Connect din Romania va debuta la data de 8 septembrie 2009. Acest anunt a fost facut de catre Dionisio Campos, presedintele Ford Romania, cu ocazia unei vizite la uzina din Craiova. Datele de productie ale acestui model nu vor fi facute publice in perioada urmatoare, oficialii Ford fiind sceptici privind dezvaluirea unor asemenea informatii.

Ford se concentreaza pe continuarea investitiilor in fabrica din Craiova si pe modernizarea acesteia. Oficialii Ford au subliniat faptul ca nu vor produce automobile aici daca nu vor indeplini in totatlitate standardele de calitate ale marcii si ca vor opri productia daca nu vor avea calitate la un moment dat. Daca totul va merge conform planului, primul model Ford care va fi produs la Craiova este Transit Connect, iar anul 2010 va aduce un nou model de clasa mica in gama acestui producator, care va fi produs tot la Craiova. Pe langa asta, in anul 2010, Ford va produce s imotoare pe benzina, de capacitate mica, la fabrica sa din Craiova.

Via | Cotidianul

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru