Ford da afara 12% din angajati

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 29.05.2008
Ford anunta ca va face disponibilizari in Statele Unite ca urmare a cresterii preturilor la benzina si materii prime.

Esential

12% dintre angajatii Ford din SUA vor fi disponibilizati.

Ford, al treilea producator auto la nivel mondial, a anuntat ca renunta la programul de revigorare a companiei si scade productia, pe fondul scumpirii preturilor la benzina si la materia prima.

In aceste conditii, Ford a anuntat ca va fi nevoit sa faca restructurari de personal, fiind vizati intre 10 si 12 % dintre numarul total de angajati.

Disponibilizarile efectuate de compania Ford nu se vor baza pe sistemul de renuntare voluntara la locul de munca, in schimbul unor avantaje banesti. In ceea ce priveste procentul de 12% a numarului de angajati care vor fi dati afara, departamentul de resurse umane de la Ford a precizat ca inca nu s-a stabilit nimic concret .

Nu ne putem permite sa asteptam oamenii inca sase luni sa se decida daca raman sau nu. Cautam sa fim umani cat de mult putem”, a declarat Madeline Eason, presedinta departamentului de Resurse Umane.

Via | Detroit News  

Taguri: Ford

Comentarii (5)

  • george
    PARCA ACU` CATEVA LUNI
    picasera la pace cu angajatii sa le scada salariile in schimbul garantarii locurilor de munca...acu` ii da afara si fara plati compensatorii? Tot acu` cateva luni ziceau ca nu renunta la Volvo si s-au sucit...
    Inseamna ca FORD e in necaz pana-n gat...
    0 0
  • zarnesteanu
    Viitorul suna "bine"
    Mana de lucru multa si ieftina din asia isi spune cuvantul. Din pacate asta o sa ne afecteze nivelul de trai pe zi ce trece. Cu cat cumparam mai mult de la ei, cu atat o sa muncim mai mult pentru buzunarele lor. Se aude si pe la voi toyotashilor? Cu banii vostri or sa construiasca fabrici si mai multe, or sa consume resurse cu carul iar in final o sa sfarsiti inecati intr-o viata plina de rahaturi made in china, japan, corea, etc. Singura identitate nationala va fi plecaciunea servila in fata banului cu care o sa va plateasca Nao-n Oki. Enjoy!!!
    0 0
  • AndreiRN
    Realitatea
    Masinile din stock nu se vand.
    Ce fac cu muncitori?
    Le ofer posibilitatea de a renunta voluntar la locul de munca in schimbul unei sume. Am fost in aceasta situatie si am acceptat bani pe 3 luni. Un concediu superb.
    Cat despre cei ce sunt frustrati ca asiatici sunt capabili sa produca ce isi doreste lumea .... treziti-va si pune-ti mana la munca. Biciclete nu sunteti in stare sa faceti. Motorete ati uitat. Pana si maturi nu mai aveti capacitatea de a lega.
    Si dati vina pe cei ce sunt capabili si dornici de a munci.
    0 0
  • zarnesteanu
    Carnatule, esti exact ceea ce mi-am imaginat
    Un ratat care pe vremea lui ceausescu cobora in pijamale in fata blocului la un joc de table sau de carti soioase. Intre timp, cu gasca de chibiti ordinari puneau tara la cale si-si imaginau ce ar face ei daca ar fi la putere in locul lui x sau lui y. Ce vor face americanii, ce arme au rusii, etc etc.

    AndreiRN, esti doar un retardat care critica pe altii cat de putin muncesc, vezi draga cat de harnici sunt asiaticii dar tu insuti iei banii pe care ti-i da o firma (poate chiar Ford?) si stai cu burta la soare ca un dovleac. Probabil de-aia ai si atata timp sa freci menta pe internet.

    Vad ca recent ai descoperit cuvantul "superb". Puisor asta nu te face mai 'telectual decat esti. In schimb iti promit ca la examenul medical de saptamana viitoare o sa vorbesc cu Dr. Shrink sa te promoveze Deputat al Pamantului si Director peste gashca de analisti economici din fata blocului.

    Cat despre biciclete, motorete, maturi si alte accesorii, nu-ti bate capul prea tare pentru ca in momentrul de fata te depasesc. Deocamdata trebuie sa rezolvam asediul Berlinului si radiatiile misterioase de pe Krypton. Pe urma o sa ne ocupam si de biciclete. Iti promit.
    0 0
  • AndreiRN
    Invidie si Frustrare
    Cateodata poate fi distractiv cand vezi invidia si frustrarea ce se oglindeste in comunicarea unui individ. Doar in aceste momente vezi din ce este facut si cat il ajuta capul.
    1. stai cu burta la soare ca un dovleac.
    1. La plaja Pacificului admirand frumusetile ce TU doar in reviste le vezi.
    2. Probabil de-aia ai si atata timp sa freci menta pe internet.
    2. Si mai sunt si platit cat stau pe net mai mult decat faci tu intr-o luna. Hahahahaha
    3. o sa ne ocupam si de biciclete. Iti promit.
    3. Te stiu om de doi bani asa ca in veci vecilor nu o sa mai fi-ti capabili de a face o bicicleta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru