Ford Focus RS a primit inca un kit de tuning

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 30.10.2009
Tunerii europeni s-au napustit asupra modelului Ford Focus RS, fiecare pachet rezultat fiind cel putin la fel de impresionant. De data aceasta vorbim de un kit care ofera 360 CP si 559 Nm contra sumei de 1.299 euro.

Tunerii de la Wolf Racing au creat un pachet pentru Ford Focus RS. Inginerii Wolf au obtinut 360 CP si 559 Nm din motorul Duratec de 2.5 litri al lui Focus RS. Cuplul motor maxim este disponibil inca de la 3.100 rpm si valoarea noua este cu 27% mai mare decat cea a modelului standard. In comparatie cu kit-ul de tuning de la Loder1899 pentru acelasi model, pachetul Wolf Racing ofera cu 10 CP mai putin, dar un cuplu motor mai mare cu 39 Nm. Cuplul motor suplimentar va oferi reprize mult mai bune si accelerari si mai impresionante decat cele obtinutea de versiunea Loder1899 a lui Focus RS. Modificarile operate acestui model sunt la nivelul turbosuflantei si al soft-ului unitatii ECU.

Germanii de la Wolf Racing cer 1.299 de euro pentru pachetul de tuning al motorului si recomanda achizitia unui diferential cu alunecare limitata alaturi de acest pachet. Tocmai de aceea, Wolf Racing a creat un diferential multidisc cu alunecare limitata, pe care il comercializeaza contra sumei de 2.500 de euro.

Diferentialul autoblocant oferit de Wolf Racing este omologat pentru utilizarea pe strada, dar transforma acest model intr-o bomba pe circuit. Alaturi de acest diferential, tunerii de la Wolf ofera si un kit de suspensie pentru Focus RS, care are un pret de 1.299 de euro. Optional, clientii Wolf Racing pot alege si un kit de reducere al garzii a sol a lui Focus RS, care cosra 219 euro si reduce garda la sol cu 30 de milimetri.

Ford Focus RS a primit si un set de jante cu un design deosebit, care sunt disponibile atat pe 20 de inch, cat si pe 19 sau 18 inch. Jantele de 20 inch au o latime de 9 inch, pe cand cele de 18 si 19 inch au o latime de 8.5 inch. Buza acestor jante este polisata, pe cand spitele acestora sunt vopsite in negru, ceea ce realizeaza un contrast deosebit. O janta Wolf Racing de 20x9 inch pentru Ford Focus RS costa 399 de euro.

Clientii Wolf Racing care doresc sa isi decoreze hot-hatch-ul la exterior pot sa achizitioneze un set de stickere exterioare contra sumei de 98 de euro, care sunt disponibile pe mai multe culori.

Interiorul acestui model poate primi un set de pedale sport, care sunt realizate din aluminiu si sunt completate de un set de ceasuri de bord, toate pentru suma de 193 de euro.

Via | Carscoop

Comentarii (1)

  • Devastator!!
    Rog pe "inginerii" sa scrie aici ca e cam multa putere pt. tractiune fata!
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru