Ford Focus ST primește 25 CP în plus în SUA printr-un pachet oferit cu sprijinul constructorului

de Sebastian Toma
Marti, 18.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford Focus ST a primit un pachet de tuning de motor de la Mountune, un tuner dedicat acestei mărci. Pentru moment, pachetul a fost anunțat doar pe piața din Statele Unite ale Americii.

Ford Focus ST a primit un pachet de tuning dezvoltat de Ford Performance în colaborare cu specialiștii de la Mountune. Acesta urcă puterea maximă a lui Focus ST la 275 CP și cuplul maxim la 400 Nm, fără a afecta garanția sau fiabilitatea modelului. Pentru moment, pachetul de tuning de la Mountune pentru Ford Focus ST a fost anunțat de constructorul american doar pentru piața din Statele Unite, dar nu ar fi exclusă oferirea acestuia în rețeaua Ford din Europa după ce tunerul va aplica modificările necesare la pachetul său.

Test drive Ford Focus ST

În SUA, pachetul Mountune pentru Ford Focus ST costă 1.900 de dolari și aduce 25 CP și 60 Nm în plus față de varianta standard. Pachetul de tuning constă într-un intercooler mai mare, o admisie modificată, un filtru de aer sport și o unitate ECU reprogramată. Cei de la Mountune nu au specificat peformanțele de care este capabil Focus ST odată ce este echipat cu modificările implementate de acest kit de tuning aprobat de constructor în condițiile în care este montat într-un service din rețeaua autorizată a companiei.

Urmareste Automarket
Reprezentanții Ford au ținut să precizeze că noul pachet de tuning pentru Focus ST vândut de divizia Ford Performance și dezvoltat de Mountune nu afectează emisiile de CO2 și consumul de carburant al modelului.

Via WCF | MLIVE

Comentarii (1)

  • weltcars
    Sport la superlativ, cu ST
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru