Ford "inventează" pick-up-ul de 100.000 de dolari: F-450 Limited vine anul viitor cu un motor V8 diesel de 6.7 litri

de Petre Barac
Vineri, 29.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford va lansa anul viitor o versiune de aproape 100.000 de dolari a pick-up-ului F-450.

Gama F-Series de la Ford conduce autoritar clasamentele de vânzări din SUA în ultimii 40 de ani. Peste 26 de milioane de pick-up-uri F au vândut cei de la Ford pe piața americană în această perioadă, iar supremația lor este greu de contestat.

Pentru a confirma supremația gamei sale pe piața din SUA, Ford vrea să-și răsfețe clienții anul viitor cu un pick-up din aceeași gamă. Ford F-450 Limited a fost prezentat în Texas, la unul dintre cele mai mari târguri de profil din Statele Unite, și este un pick-up de lux pentru cei cu dare de mână.

Noul F-450 Limited va avea un motor V8 turbodiesel de 6.7 litri conectat la o cutie automată cu șase trepte și tracțiune integrală 4x4, toate la un preț de aproape 100.000 de dolari. Interiorul noului pick-up va fi cel mai luxos de până acum din gamă, cu finisaje din lemn și piele pe scaune, volan și bord.

În plus, Ford se laudă că F-450 Limited poate să tragă după el o greutate de până la 15 tone.

Super Duty Limited este cel mai luxos și mai performant pick-up mare creat vreodată de Ford pentru cumpărătorii cu un stil de viață luxos și venituri înalte,” a spus Todd Eckert, managerul de marketing al diviziei de pick-up-uri Ford.

Via Autonews

 

Comentarii (1)

  • Ma mir ca cei de la Automarket nu au tras concluzia ca masina asta este un raspuns la lansarea "primului pick-up premium" de catre Mercedes...

    In alta ordine de idei, Tembelescu di la Chisnau probabil ca si-a fracturat dintii muscand din rama patului de fier din dotarea ospiciului unde domiciliaza! Cum! Americanii aia ecologisti lanseaza un diesel? Si inca unul de camion? Si culmea este ca masina asta o sa se vanda in tara aia in care bietul de el viseaza ca exista cate o Tesla per cap de locuitor! Ar fi de dorit ca stabilimentul respectiv sa nu duca lipsa de calmante!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru