Ford Kuga, mai off-road prin Delta 4x4

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 26.05.2008
Tunerii germani Delta 4x4 au modificat nou-lansatul SUV Ford Kuga, pe care l-au transformat intr-un off-roader autentic.

Esential

26 de cai putere aditionali a primit Ford Kuga prin tratamentul Delta 4x4.

Lansarea lui Kuga, SUV-ul prin care Ford vrea sa dea lovitura in acest segment in Europa, nu a trecut neobservata prin birourile tunerilor de pe Batranul Continent. Cel mai evident exemplu in acest sens vine dinspre preparatorii germani specialisti in tuningul SUV-urilor de la Delta 4x4, care au abordat recent ceva mai agresiv subiectul Kuga.

Inginerii germani si-au axat activitatea pe oportunitatile off-road pe care le ofera Kuga. Astfel, fiecare element aditional si fiecare modificare estetica si tehnica conduc la o singura concluzie: Kuga a devenit, in mainile Delta 4x4, un off-roader adevarat. Prima masura luata de tuneri a fost inaltarea suspensiilor si ridicarea garzii la sol la 55 de centimetri, un element imperios necesar pentru ca un SUV sa devina un catarator cu pedigree. La aspectul practic de off-roader contribuie si jantele al caror diametru poate varia intre 18 si 22 de inch. Acestea sunt construite din aliaj si au o conformatie care impiedica noroiul sa ramana intre spite la spalare.

Pe langa modificarile tehnice si estetice, cele dinamice au si ele un reprezentant de seama, in persoana motorului TDCI de 2.0 litri care acum dezvolta 162 de cai putere si 380 Nm in loc de cifrele initiale care aratau 136 CP si 320 Nm.

Pretul total al pachetului caroserie-motor este de 34.990 de euro, in acesta fiind inclusa si factura pentru masina de serie.

via | WCF  

Taguri: Delta 4X4, Ford, Kuga

Comentarii (3)

  • :(
    nu-mi place:(
    0 0
  • Clarkson
    jante
    N-aveti decat sa mergeti voi off-road cu jantele alea :))
    0 0
  • lungu florin
    cind apare pe piata FORD KUGA
    daca exista la noi in tara ,se pote vedea .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru