Ford l-a transformat pe Dolph Lundgren în inventatorul unor creații nebune: un blender uriaș, un skateboard cu motor și un aruncător de mingi

de Bogdan Mirică
Miercuri, 11.05.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford ne demonstrează puterea motorului său Ecoboost de un litru și 125 de cai cu trei invenții ciudate. Autorul lor este celebrul actor Dolph Lundgren.

Ford a căutat tot felul de modalități de promovare pentru motorul său Ecoboost de numai un litru, câștigător a numeroase premii internaționale.

Cea mai nouă găselniță presupune trei clipuri video, în care personajul principal este celebrul actor de filme de acțiune, Dolph Lundgreen. Actorul suedez joacă rolul unui om de știință care folosește motorul Ford pentru a pune în mișcare tot felul de invenții ciudate.

Prima dintre ele este un blender uriaș, care poate face față celor 125 de cai putere și 170 de Nm oferiți de agregatul cu trei cilindri. Denumit Blender of Brutality, aparatul este capabil să toace tacâmuri din inox, lemn și, bineînțeles, un blender.

A doua invenție este un skateboard pe care a fost montat motorul Ford. Acesta poate accelera până la 100 de km/h. Dolph Lundgren se urcă el însuși pe skateboard pentru a demonstra senzațiile tari pe care le oferă invenția.

Ultima dintre ele este un lansator de mingi de tenis, conectat la resursele unui 1.0 Ecoboost.

Dacă în mod normal acesta aruncă mingile cu o viteză de 145 de km/h, grație motorului Ford, acestea zboară cu 320 de km/h. Aproape imposibil pentru un om să le lovească. Și totuși...

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru