Ford la Detroit: Explorer America Concept

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 07.01.2008
Ford Explorer America este prototipul din care compania americana va dezvolta viitoarea generatie Explorer.

Esential

275 de cai putere are motorul de 2.0 litri al conceptului Ford Explorer America.
2010 este anul in care va fi lansat noua generatie a SUV-ului Explorer, derivat din acest concept.

Salonul Auto de la Detroit va gazdui una dintre cele mai interesante aparitii din sfera conceptelor din ultimul timp. Vorbim de Ford Explorer America, un prototip destinat exclusiv americanilor dar ale carui forme sunt imposibil de ignorat de europeni.

Ford a creat noul sau concept plecand de la o noua conceptie de creatie care va face parte de asemenea din procesul de constructie al viitorului Explorer. In principal, aceasta inseamna caroserie monococa si flexibilitate in constructia interiorului, unde cele sase scaune rabatabile modulare dau un aer complex habitaclului. Motorul cu care este dotat conceptul Ford este un EcoBoost cu patru cilindri de 2.0 litri care scoate 275 CP si 387 Nm. Acesta este cuplat la o cutie de viteze automata cu sase rapoarte.

Ford Explorer America Concept va dispune, de asemenea, de sistemul SYNC 2.0, dezvoltat impreuna cu Microsoft, care va face mult mai usoara utilizarea elementelor multimedia care necesita conexiuni de orice tip.

Sursa: Ford

Comentarii (1)

  • Explorer
    Superba masina, extraordinara galeria foto...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru