Ford lansează cinci ediţii speciale ale lui Focus RS în Franţa

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 23.06.2010
Divizia franceză a mărcii Ford a lansat cinci ediţii speciale Le Mans ale modelului Focus RS pe piaţa din Franţa. Modelele beneficiază de plăcuţe speciale de indentificare la interior şi de o vopsea deosebită.

Divizia franceză a mărcii Ford lansează cinci ediţii speciale ale lui Focus RS în Franţa, care reprezintă un tribut adus modelelor de competiţie ale mărcii americane. Fiecare dintre cele cinci modele Focus RS este vopsit în amintirea unui model de competiţie care a alergat într-o cursă de 24 de ore. Pe lângă vopseaua specială, fiecare model are un interior deosebit şi o plăcuţă montată pe consola centrală care menţionează unicitatea exemplarului respectiv şi modelul de competiţie pe care îl reprezintă.

Fiecare dintre cele cinci exemplare este echipat fie cu pachetul RS sau cu pachetul RS Technology. Pachetul RS este reprezentat de scaune faţă-spate Recaro, sistem de asistenţă la parcare, parbriz încălzit, sistem de acces şi pornire fără cheie. Pachetul RS Technology este reprezentat de un sistem de navigaţie cu DVD şi touchscreen şi cameră pentru marsarier, alarmă de perimetru, sistem de monitorizare al presiunii din anvelope şi un sistem audio cu opt difuzoare şi suport bluetooth pentru conectarea telefonului mobil.

Toate cele cinci modele speciale Ford Focus RS Le Mans Classics vor fi prezente la evenimentul Le Mans Classic din luna iulie şi vor fi conduse pe circuit de câţiva invitaţi speciali ai mărcii Ford, după care vor intra în vânzare. Fiecare exemplar este unicat, iar acestea vor fi oferite alături de o linie de accesorii exclusive, cum ar fi ceasul Le Mans Classic.

Acest ceas va fi produs în doar 600 de exemplare.

Preţul acestor exemplare nu a fost dezvăluit, dar ne putem aştepta ca acesta să nu fie mult mai ridicat decât cel al unui Focus RS echipat complet.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru