Ford lansează configuratorul online pentru noul Focus

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 31.10.2010
Oficialii Ford au lansat configuratorul online pentru noua generaţie a lui Focus. Prin intermediul acestuia, clienţii îşi pot personaliza modelul dorit fără a mai fi nevoie să păşească în showroom-uri.

Oficialii constructorului american Ford au lansat configuratorul online pentru noua generatie a lui Focus, clienţii putând acum să îşi personalizeze maşina fără a mai pierde timp preţios în showroom-uri. Configuratorul Ford Focus oferă posibilitatea alegerii culorii exterioare, elementelor de interior şi diferitelor accesorii. Cei care doresc să îşi personalizeze noul Focus pot accesa configuratorul online la această adresă.

Noua generaţie a lui Focus a facut cunostinţă cu publicul pentru prima dată în cadrul Salonului Auto de la Detroit de anul acesta. La exterior, modelul american prezintă un design mult mai sportiv si dinamic, iar interiorul a devenit mult mai prietenos şi modern. În ceea ce priveşte motorizările, clienţii pot alege între propulsoarele pe benzina cu injecţie directă sau pot opta pentru agregatele diesel îmbunatăţite.

Via | Ford

Comentarii (6)

  • ford
    si ce ne intereseaza pe noi daca nu sunt preturile pentru romania?
    12 0
  • Marius
    Complicat rau dom'le. Da cu virgula
    1.In comparatie cu modelele precedente de Focus, acesta este "putin cam bizar". Cum insa gusturile si culorile nu se discuta.......
    2.Imaginati-va ca in loc de sigla (blazonul) Ford, pe masina din imagine ar fi fost sigla Dacia (desfacatorul de capace de bere). Precis multa lume ar fi comentat sec: "e doar o Dacie; si arata ca naiba" :P
    6 0
  • @marius
    dar pentru ca e ford este doar "putin cam bizar"!:)))
    3 0
  • @sandman
    pt ca sunt in dolari banuiesc ca sunt preturile pt USA
    in Romania o sa se lanseze prin Martie 2011
    0 0
  • urata masina
    3 2
  • nu stiu de ce, dar imi aduce aminte de KIA CEED
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru