Feedback

Ford lansează o provocare pentru fanii jocului Forza Motorsport: „Sunteți suficienți de rapizi pentru a bate un Focus RS pe circuit?”

Publicat Vineri, 11.08.2017
de Bogdan Mirică
Comenteaza 1
Ford lansează o provocare pentru fanii jocului Forza Motorsport: „Sunteți suficienți de rapizi pentru a bate un Focus RS pe circuit?” - Poza 1
Ford lansează o provocare pentru fanii jocului Forza Motorsport: „Sunteți suficienți de rapizi pentru a bate un Focus RS pe circuit?” - Poza 2
Ford lansează o provocare pentru fanii jocului Forza Motorsport: „Sunteți suficienți de rapizi pentru a bate un Focus RS pe circuit?” - Poza 3
Ford vrea să vadă dacă fanii săi care joacă Forza Motorsport sunt suficienți de rapizi pentru a ține pasul cu un Focus RS pe circuitul de la Spa. Vor fi organizate curse în paralel pentru a vedea dacă mașina din joc poate ține pasul cu cea reală.

Te ajutăm să primeşti oferte speciale personalizate direct de la cei mai apropiaţi dealeri.

Ford Focus RS
Cere ofertă

Ford știe că pentru a-și ține aproape fanii trebuie să își îndrepta atenția și asupra simulatoarelor auto, unde modelele diviziei sale Performance sunt conduse pe trasee virtuale.

Pentru a-i apropia mai mult de Focus RS pe cei care concurează cu mașina în jocul Forza Motorsport, Ford a lansat o provocare. Toți fanii brandului care joacă Forza Motorsport trebuie să bată timpul unui Focus RS real, care aleargă pe circuitul de la Spa.

Concursul se va desfășura în zilele de 23, 24 și 25 august, iar cei mai rapizi piloți virtuali vor avea ocazia de a se bucura și de mașina adevărată. Mai exact, Ford le garantează o experiență completă alături de piloții săi de teste, implicit șansa de a pilota Focus RS. 


Comentarii (1)

  • Grammar_Nazi
    "Sunteți SUFICIENT de rapizi pentru a bate un Focus RS pe circuit?”
    just saying..
    8 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru