Ford lansează o provocare pentru fanii jocului Forza Motorsport: „Sunteți suficienți de rapizi pentru a bate un Focus RS pe circuit?”

de Bogdan Mirică
Vineri, 11.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford vrea să vadă dacă fanii săi care joacă Forza Motorsport sunt suficienți de rapizi pentru a ține pasul cu un Focus RS pe circuitul de la Spa. Vor fi organizate curse în paralel pentru a vedea dacă mașina din joc poate ține pasul cu cea reală.

Ford știe că pentru a-și ține aproape fanii trebuie să își îndrepta atenția și asupra simulatoarelor auto, unde modelele diviziei sale Performance sunt conduse pe trasee virtuale.

Pentru a-i apropia mai mult de Focus RS pe cei care concurează cu mașina în jocul Forza Motorsport, Ford a lansat o provocare. Toți fanii brandului care joacă Forza Motorsport trebuie să bată timpul unui Focus RS real, care aleargă pe circuitul de la Spa.

Concursul se va desfășura în zilele de 23, 24 și 25 august, iar cei mai rapizi piloți virtuali vor avea ocazia de a se bucura și de mașina adevărată. Mai exact, Ford le garantează o experiență completă alături de piloții săi de teste, implicit șansa de a pilota Focus RS. 

Comentarii (1)

  • Grammar_Nazi
    "Sunteți SUFICIENT de rapizi pentru a bate un Focus RS pe circuit?”
    just saying..
    8 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru