Ford mărește producția Fiesta în Europa ca să facă față cererii ridicate: 100 de unități vor ieși zilnic, în plus, pe poarta fabricii

de Petre Barac
Vineri, 22.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a anunțat că mărește producția modelului Fiesta în Europa datorită cererii ridicate. Astfel, pe poarta fabricii din Koln (Germania) vor ieși zilnic, în plus, 100 de unități Fiesta.

Una dintre provocările cu care orice constructor auto vrea să se confrunte în activitatea zilnică este cererea atât de mare pentru unul din modelele sale încât să fie nevoit să majoreze volumul de producție.

Un exemplu fericit este cazul celor de la Ford, care au anunțat creșterea producției Fiesta în Europa după interesul ridicat manifestat de clienți pentru modelul său.

Astfel, producția va fi suplimentată cu 100 de unități, urmând ca pe poarta fabricii din Koln (Germania) să iasă zilnic un număr de 1.500 de Ford Fiesta. Pentru ca ținta să fie atinsă, Ford a introdus ture prelungite și program de lucru și sâmbăta, începând din luna noiembrie.

Potrivit constructorului, Fiesta a fost cea mai bine vândută mașină în Marea Britanie, luna trecută, cu 6.434 de înmatriculări. De succes s-a bucurat și în Germania, unde au fost înregistrate alte 4.660 de înmatriculări.

Noua generație Ford Fiesta a fost prezentată oficial în luna noiembrie a anului trecut, iar producția efectivă a început în mai.

Via Ford

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru