Ford oferă plăcuţe de frână gratuite pe viaţă clienţilor din SUA

de Bogdan Mirică
Marti, 05.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a anunţat că va oferi garanţie pe viaţă la plăcuţele de frână instalate pe modelele sale, Lincoln sau Mercury din Statele Unite. Americanii vor schimba plăcuţele de frână gratuit clienţilor.

Ford caută să îşi apropie clienţii din Statele Unite şi promite că va oferi garanţie pe viaţă pentru plăcuţele de frână. Anunţul face referire la toate modelele Ford, Lincoln şi Mercury, dar are şi câteva condiţii impuse de oficialii Ovalului Albastru.

Potrivit comunicatului oficial, garanţia pe viaţă nu se va aplica taxi-urilor, limuzinelor, masinilor de poştă, poliţiei, maşinilor de remorcare şi vehiculelor de remorcare. Automobilele care nu sunt folosite în astfel de scopuri vor putea primi din partea Ford plăcuţe Motorcraft gratuit, atunci când cele de pe maşină au ajuns la 3 mm.

Ford condiţionează însă şi acest aspect: americanii nu vor schimba plăcuţele de frână în cazul vehiculelor care dovedesc o uzură intenţionată şi care prezintă urme de exploatare necorespunzătoare, agresivă. Chiar dacă plăcuţele vor fi oferite gratuit, clienţii vor fi nevoiţi să plătească pentru instalare.

via carscoops

Comentarii (1)

  • AndreiRN
    Pai magazinele de piese deja au aceasta oferta de mai mult de 10 ani si nu numai la placutele de frana.
    Eu le am la MBZ garantate pe viata si le-am schimbat deja de 2 ori pe gratis.
    De asemenea alternatorul la Dodge mi l-au scimbat pe gratis de 3 ori.
    Ford incearca si ei sa atraga clienti.
    Placutele pe gratis si manopera din greu.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru