Ford opreşte producţia la Craiova până în 18 august pentru revizii la echipamente

de Sebastian Toma
Miercuri, 23.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Uzina Ford din Craiova va opera pauza anuală de revizie a utiliajelor şi echipamentelor în perioada 24 iulie - 18 august.

Fabrica Ford din Craiova va opri producţia începând cu data de 24 iulie în vederea efectuării reviziei anuale a echipamentelor, titrează Digi 24. Uzina din Bănie va face pauză până la data de 18 august, timp în care clădirea va fi animată doar de angajaţii responsabili de mentenanţa utilajelor şi de departamentul de pază. Pe toată perioada în care uzina nu produce maşini, angajaţii vor fi plătiţi normal. În funcţie de cum evoluează vânzările lui B-Max, singurul model fabricat în uzina din Craiova, angajaţii ar putea să mai stea acasă câteva zile, sub forma unui şomaj tehnic – procedură aplicată de orice constructor de automobile pentru a remedia rapid diferenţele dintre stocuri şi vânzări.

REPORTAJ: Confesiunea omului-robot

Esential 20 la sută reprezintă scăderea vânzărilor lui Ford B-Max în primele şase luni ale anului curent faţă de rezultatul din 2013.
Ford a vândut 31.000 de unităţi B-Max în prima jumătate a anului curent, marcând o scădere de 7.300 de unităţi faţă de aceeaşi perioadă a lui 2013.
La nivel de marcă, Ford a vândut 605.000 de unităţi în prima parte a anului, cu 7% mai multe faţă de aceeaşi perioadă a lui 2013. Marea Britanie a fost piaţa numărul unu pentru Ford în Europa, marca americană reuşind să vândă 211.000 de unităţi în doar şase luni, aproape dublu faţă de Germania, unde a vândut 121.000 de unităţi. Italia a completat podiumul pieţelor pentru Ford, cu 55.000 de unităţi în şase luni, urmată de Franţa, cu 52.000 de unităţi.

Ford: "Continuăm să sprijinim B-Max, iar Craiova e o parte importantă a portofoliului nostru"

Ford produce la Craiova modelul B-Max, motorul 1.0 EcoBoost şi motorul 1.5 EcoBoost.

REPORTAJ: Restart în Bănie - Craiova a revenit pe harta producătorilor auto mondiali cu noul Ford B-Max

Urmareste Automarket
Fiesta rămâne cel mai vândut model al mărcii Ford, urmat de Focus.
Modelul B-Max, produs doar la Craiova, reprezintă o parte semnificativ mai mică din vânzările mărcii americane, doar un Ford din 20 fiind B-Max, raportat la vânzările din primele şase luni ale anului curent. Din păcate pentru angajaţii Ford Craiova, uzina din Bănie nu va produce modelul Fiesta, indiferent cât de insistent ar cere sindicaliştii acest lucru.

Ford: "Uzina de la Craiova este cea mai integrată dintre cele pe care le avem în Europa"

Via Digi 24

Comentarii (1)

  • Au pus trei sigle pe cladirea principala, numa' sa nu incurce Employee cararea.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru