Ford promite împrospătarea gamei de modele: "Veți fi mulțumiți de ceea ce veți vedea"

de Daniel Popescu
Joi, 17.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford susține că va împrospăta gama de modele în acest an ca reacție la criticile cu privire la îmbătrânirea actualei oferte a constructorului american.

Ford traverseaz o perioadă de tranziție la nivelul conducerii executive, după ce Jim Hackett a preluat postul de CEO în luna mai în locul lui Mark Fields.

Constructorul american este aspru criticat, în special în Statele Unite, ca urmare a faptului că are în gamă numeroase modele îmbătrânite, însă Hackett susține că acest lucru se va schimba chiar din acest an. "Credem că dealerii vor fi cu adevărat fericiți cu modelele care vor apărea în acest an și cu ceea ce pregătim", a declarat el în cadrul unui interviu acordat Associated Press.

Totuși, Hackett nu a dorit să intre în amănunte cu privire la lansările pregătite de Ford în următoarele luni.

Pe de altă parte, CEO-ul Ford a fost întrebat cum va reacționa constructorul la una dintre tendințele observate deja în mările orașe: locuitorii încep să privească serviciile de ride-sharing precum Uber, Lyft sau Taxify ca alternativă la cumpărarea unei mașini, întrucât în acest fel economisesc bani.

Hackett consideră însă că această schimbare nu va fi una majoră și că, implicit, nu va avea un impact asupra vânzărilor de mașini noi.

"Nu sunt pregătit să admit că Ford se confrunta cu o lume în care pierde mulți potențiali clienți. Dar aș admite că oamenii vor avea mult mai multe opțiuni", a adăugat el.

Via Associated Press

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru