Ford se aliniază noilor tehnologii: va oferi suport Apple Carplay și Android Auto pentru mașinile sale

de Bogdan Mirică
Luni, 22.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a anunțat că va oferi conexiune Apple Carplay și Android Auto pentru toate modelele sale care utilizează sistemul multimedia SYNC 3. Funcția va fi disponibilă și pentru cei care au cumpărat mașini Ford în 2016.

Ford are mai multă grijă de clienții săi după problemele pe care le-a avut în trecut cu vechile generații ale sistemului multimedia SYNC. Prin urmare, SYNC 3, instalat începând cu 2016 pe toate modelele Ford, a fost optimizat pentru a procesa mai bine informația și a răspunde mai prompt funcției tactile.

Mai nou, SYNC 3 va putea să se împrietenească și mai repede cu telefoanele care funcționează cu sisteme de operare IOS și Android. Mai exact, suportul Apple Carplay și Android Auto va fi disponibil pentru toate sistemele multimedia SYNC 3. Se vor bucura de Apple Carplay cei care au un iPhone cu versiunea 7.1 a sistemului de operare și de Android Auto cei care au Lollipop 5.0.

Urmareste Automarket
Așadar toate modelele noi care vor fi comercializate în 2017 vor beneficia deja de această funcționalitate.
Cei care au versiunea din 2016 a sistemului SYNC 3 vor putea face un update prin conectarea la o rețea Wi-Fi sau prin descărcarea informației încărcate pe un USB.

Este pentru prima dată când Ford oferă posibilitatea de a face un update sistemului multimedia prin intermediul Wi-Fi. Pe viitor, orice îmbunătățire a softului va putea fi descărcată automat.

Comentarii (2)

  • ”Monstruoasa coaliție”: Ford, Subaru, Mazda, PSA, Suzuki și Toyota se unesc împotriva Apple și Google
    Publicat Joi, 05.01.2017

    Pentru a lupta împotriva intruziunii Apple și Google în mașinile actuale, mai mulți constructori auto și furnizori au format o alianță care va da naștere unui nou suport multimedia pentru telefoanele mobile.

    Deci Ford a jucat la 2 capete, i-a tepuit pe-aia fiindca masinile lor puteau primi Mirrolink inca din 2016.
    1 0
  • http://www.automarket.ro/stiri/monstruoasa-coalitie-ford-subaru-mazda-psa-suzuki-si-toyota-se-unesc-75127.html
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru