Ford se asteapta la profit

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 30.01.2007
Oficialii grupului american au declarat, ca in urma pierderilor de 1.15 miliarde de dolari, se asteapta sa obtina profit in anul care tocmai a inceput.

In ciuda pierderilor inregistrate de Ford in ultimii trei ani, presedintele constructorului american, Don Leclair a declarat ca Premier Automotive Group va inregistra profit in 2007. Leclair a declarat ca solutia este "depasirea pierderilor masive suferite anul acesta de Jaguar, pierderi estimate la 715 milioane de dolari".

Ford se bazeaza pe profitul Volvo care va contrabalansa deficitul provocat de Jaguar. In mod normal, Volvo castiga intre 800 de milioane si 1.2 miliarde de dolari pe an, dar noile modele care au intrat pe piata americana se asteapta sa aduca un profit mult mai mare in 2007.

Vistieria PAG va primi o infuzie de capital si in urma vanzarii grupului Aston Martin, care este estimata la 1 miliard de dolari. Aceasta suma nu va fi calculata insa ca profit reusit in 2007.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru