Ford se vinde excelent in Romania

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 04.12.2007
Romcar anunta rezultate excelente pentru vanzarile modelelor Ford. Principalele modele vandute au fost Focus si Fiesta.

Esential

19501 de automobile a vandut Ford in primele 11 luni ale anului.

Romcar, importatorul marcii Ford in Romania, si-a dublat vanzarile in luna noiembrie 2007 fata de aceeasi luna a anului precedent. In acelasi trend ascendent, vanzarile lunii noiembrie au crescut cu 14.68% fata de luna octombrie, de la 2268 la 2601 unitati.

Acest nou record de vanzari duce la 19501 numarul de autovehicule vandute in primele 11 luni ale anului, cu mai mult de 2000 de unitati peste tinta stabilita pentru intregul an 2007.

Rezultatele obtinute in luna noiembrie se datoreaza in principal evolutiilor foarte bune ale modelelor Ford Focus si Ford Fiesta. Vanzarile Ford Focus au depasit pentru a doua luna consecutiv, pragul de 1000 de unitati avand o crestere de 237% fata de luna noiembrie a anului trecut, iar vanzarile modelului Fiesta au atins cel mai inalt nivel de la lansarea acestuia pe piata din Romania, 932 de unitati, cu 139% mai mult decat in noiembrie 2006.

Taguri: Fiesta, Focus, Ford

Comentarii (4)

  • Bravo Ford...
    Masinile bune si cu preturi corecte se vand de la sine.
    Pacat ca Ford in Romania are un service oribil, in Bd. Expozitiei. O aripa de Fiesta(indreptat+vopsit), doua saptamani...; si client sa fii multumit ca ai avut onoarea "sa fii vopsit" la cuptorul Mercedes. Jale mare !!!
    Va doresc sa nu ajungeti la
    0 0
  • service ford
    Service-ul de la Ford lasa de dorit si in Timisoara...senzor defect de noua luni reclamat si nu este reparat nici in ziua de azi...greu...dar las'ca o sa avem fabrica la Craiova si vom avea si piese pentru service-urile ford din Romania.
    0 0
  • service Ford oribil in TM
    la majoritater dealerilor in Timis e dezastru cand ajungi in service (confirm spusele lui Andi)
    Pe tine te trateaza bine/impecabil mai ales pana te prind de cliet sa le cumperi masina, apoi romanii nostri din service fura.. fac reparatii de mantuiala , ca las ca merge si asa... si apoi constati din pacate de multe ori dua ce pleci de acolo ca ori lipseste ceva, ori s-a stricat ceva ce poate nici nu a fost reparata...

    Is patit cu service-urile Ford/Mercedes, Opel/Dacia/Renault din Timisoara
    0 0
  • primus
    nepasare?
    cred ca Ford nu prea da atentie dealerilor din RO. chestii similare se intampla si in Iasi - piese bune inlocuite cu vechituri sau oricum altele defecte sau alte magarii.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru