Ford Shelby GT500KR. 100% muscle car.

Publicat Sambata, 31.03.2007
Salonul Auto de la New York va fi gazda lansarii ultimei aparitii in gama modelelor americane de mare cilindree.

Ford va lansa peste cateva zile la Salonul Auto de la New York o nebunie de masina. Numele sau este Ford Shelby GT500KR si reprezinta noua imagine iconica a muscle-car-ului american original.

Masina va fi produsa in doar 1000 de exemplare incepand cu 2008. In ceea ce priveste partea tehnica, cea mai importanta alaturi de cea estetica, vorbim de un motor V8 de 5.4 litri care dezvolta un maxim de 540 de cai putere. Valoarea cuplului maxim atins de supermotorul american este de 690 Nm. Si pentru ca am amintit de formele exterioara estetice, trebuie aduse in discutie elementele din fibra de carbon ale caroseriei gandite astfel incat sa reduca la maximum masa proprie a modelului.

Nu este cunoscut inca pretul acestui model exclusivist, el urmand sa fie facut public anul viitor, in preajma datei de lansare pe piata.

Comentarii (8)

  • -=LDM=-
    o my god!!!...............i want one
    0 0
  • prudentul
    e pe platforma si caroseria Mustangului.
    0 0
  • oooo...da
    cu asa ceva m-as da si io
    0 0
  • omg
    e un monstru... ceea ce e bine.
    0 0
  • sincer, mie mi-ar fi rusine sa merg cu asa ceva pe strada...
    0 0
  • o vipera...
    este (dupa parerea mea) cea mai beton masina sport la ora actuala..ok, ok, iubitorii de ferrari & co o sa sara in sus, dar masina asa joaca in cu totul alta clasa (musclecar) Vrei sa fii excentric, individual si sa ai o masina cu caracter? Shelby is the one! Ferrari, Lamborghini etc, sunt deja mult prea comune..Felicitari Ford! Singura masina de clasa care o fabrici este asta. Restul...Am avut 5 forduri pana acum, n-o sa-mi mai iau niciodata unul!! Exceptie..Shelby :-)
    0 0
  • hot rod
    masina asta cere sa fie condusa de un sportiv
    mustang a fost o masina buna de la primul exemplar si pana azi si va fi buna in continuare parerea mea
    cea mai ieftina masina cu 500 CP este mustang
    0 0
  • sharky
    auzi la el...
    cica ii e rusine sa conduca asa ceva pe strada... sper ca glumesti daca nu cumva esti un impatimit DACIA si consideri SHELBY nedemna de tine...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru