Ford speră să transforme nivelul de echipare Vignale într-o divizie premium separată, cum este DS

de Bogdan Mirică
Luni, 24.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford va lansa primul model echipat cu noua linie de echipare premium Vignale începând cu primăvara anului viitor. Primul model care va oferi echiparea Vignale va fi noul Mondeo.

Ford are speranţe mari pentru Vignale, noua sa echipare premium, aşteptată să debuteze în primăvara lui 2015, pe noua generaţie Mondeo. Constructorul american va extinde apoi prezenţa sa şi pe S-Max şi, cel mai probabil, Focus.

Dacă vânzările merg bine şi există cerere, Barb Samardzich, şefa Ford Europa, nu exclude posibilitatea transformării liniei premium Vignale într-un sub-brand, urmând exemplul celor de la Citroen, care au lansat marca DS şi acum au suficiente modele la vânzare.

Pentru cei care au uitat, linia Vignale nu reprezintă doar o serie de materiale premium în habitaclu şi o listă lungă de dotări. Cei care vor alege un Mondeo Vignale vor beneficia de un consultant unic, dedicat lor, care va asigura interacţiunea cu dealerul. În plus, showroom-urile actuale Ford vor fi redecorate pentru a crea o zonă exclusivistă, dedicată doar clienţilor Vignale.  

Urmareste Automarket
Mai multe surse au vorbit chiar despre folosirea pe piaţa din Europa a unor modele Lincoln, brandul premium aflat sub umbrela Ford în Statele Unite, însă această informaţie nu a fost confirmată.
Mai mult, Lincoln este, momentan, într-un proces de schimbare a gamei, Ford urmând să investească 3 miliarde de dolari pentru platforme şi modele noi.

Primele rezultate vor apărea însă abia peste 5 ani, când şi divizia Vignale va confirma sau infirma aşteptările oficialilor. Aşadar, nu sunt şanse să vedem un model Lincoln în Europa.

via autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru