Ford Tourneo Custom: shuttle pentru 9 pasageri cu scaune rabatabile în format conferință

de Daniel Popescu
Joi, 06.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Ford Tourneo Custom oferă un interior îmbunătățit cu posibilitatea de a rabata scaunele spate pentru a le așeza în format de conferință.

Ford a anunțat o serie de îmbunătățiri la Tourneo Custom, shuttle-ul care poate transporta până la 9 pasageri. La exterior, principalele noutăți vizează grila trapezoidală și blocurile optice subțiri. În standard, Tourneo Custom este echipat cu lumini de zi LED, în timp ce versiunile superioare oferă faruri HID Xenon.

De departe, cele mai importante noutăți apar la confortul pasagerilor. Astfel, instrumentarul de bord introdus pe noua generație Fiesta își face apariția și pe Tourneo Custom, iar versiunile de top beneficiază de ecran touch de 8 inch care seamănă cu o tabletă.

Ford afirmă că noul Tourneo Custom este singurul model din segment la care cele două rânduri de scaune din spate pot fi așezate față în față în format de conferință, pentru a permite o comunicare mai ușoară între pasageri. De altfel, cele 6 scaune individuale pot fi rabatate complet, pot culisa sau pot fi eliminate complet pentru a oferi un spațiu mai generos. Printre tehnologiile disponibile pe noul Tourneo Custom se numără sistemele Sync 3, Traffic Sign Recognitio, Blind Spot Information cu Cross Traffic Alert sau Pre-Collision Assist.

Modelul este echipat cu un motor diesel Ford EcoBlue de 2.0 litri, disponibil în variante de 105 CP, 130 CP și 170 CP , iar versiunea de top include cutie de viteze automată cu 6 trepte SelectShuft, suspensie pneumatică spate și jante de 17 inch.

De asemenea, Ford Tourneo Custom va fi disponibil și cu un pachet de top Titanium X care include tapițerie din piele, sistem Sync 3 cu navigație prin satelit, cameră de marșarier și faruri HID Xenon, în timp ce pachetul Sport oferă un design exterior mai dinamic și un interior sportiv, fiind disponibil cu motorul EcoBlue de 170 CP, jante de 17 inch și interior tapițat parțial cu piele.

Tourneo Custom este modelul de vârf al gamei de shuttle-uri Ford, din care mai fac parte Tourneo Courier și Tourneo Connect.

Via Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru