Ford va aduce noul Grand C-Max la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 10.09.2009
Ford C-Max va fi disponibil si intr-o versiune cu sapte locuri, care se numeste Grand C-Max si va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt din aceasta luna.

Ford a pregatit un rival direct pentru versiunea cu 7 locuri a lui Renault Scenic, pe care l-a intitulat Grand C-Max. Modelul este versiunea cu sapte locuri a noului C-Max si a fost surprins in repetate randuri de catre fotografii spion de la Carpix in timpul testelor. Desi oficialii Ford nu au discutat despre versiunea cu sapte locuri a lui C-Max la dezvaluirea primelor imagini si informatii despre noul lor monovolum, se pare ca acestia pregateau in secret o noua ofensiva de marketing.

Astfel, versiunea cu sapte locuri a lui C-Max va fi promovata mai agresiv, iar prima parte a acestei campanii a inceput prin adaugarea cuvantului "Grand" in numele acestui model. Acest lucru subliniaza rivalitatea dintre Ford Grand C-Max si Renault Grand Scenic si anunta intentiile producatorului american in segmentul monovolumelor.

Gama de motorizari a noului Grand C-Max va fi preluata direct de la versiunea cu cinci locuri a acestui model, care beneficiaza chiar si de noile propulsoare EcoBoost. Spre deosebire de noul C-Max, versiunea cu sapte locuri a acestuia are trei randuri de scaune, iar accesul la ultimele doua randuri de scaune se face prin intermediul usilor culisante prezente pe ambele partie ale lui Grand C-Max.

Modelul va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt alaturi de fratele sau mai mic, Ford C-Max.

Via | Carscoop

Comentarii (4)

  • Espace
    Oameni buni, nu cumva e o eroare in articolul vostru? Cum sa concureze Grand C-Max cu Espace cand sunt din doua clase cu totul diferite. Poate viitorul Grand S-Max o sa concureze cu Espace, asta daca o sa existe acest model. Oricum, asteptam cu interes noul Espace.

    Cele bune.
    5 1
  • @AT
    Corect.
    Multumesc pentru sesizare.
    1 0
  • Nic_Bv
    Interesant
    Se anunta o lupta din ce in ce mai acerba pe segmentul MPV.
    Grand S-Max exista, se numeste Galaxy :-)

    Usile culisante sunt foarte practice la acest gen de masina, abia astept sa vad cum va arata. Va semana destul de mult cu Mazda5.
    2 1
  • Senioru
    Sebastian Toma pot sa te intreb ,ce mai faci?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru