Ford Verve sedan, in varianta Detroit

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 14.01.2008
Forve a prezentat a treia versiune a conceptului Verve. Este vorba de un sedan economic pentru SUA.

Ford a completat linia conceptelor din seria Verve. Astfel, producatorul american a prezentat la Detroit cea de-a treia aparitie a prototipului, versiunea sedan. Prima aparitie in public a conceptului Verve a avut loc la salonul de la Frankfurt .

Cele mai multe predictii arata ca versiunea de serie a conceptului Verve sedan va fi disponibil pe piata pana in anul 2010. O versiune a conceptului Verve in varianta sedan a fost prezentata la Shanghai in luna noiembrie.

Desi studiul de design Ford se va concentra sub o singura directie de aici incolo, pentru a salva costurile de proiectare si dezvoltare, versiunea Verve sedan a fost prezentata in SUA cu o parte frontala modificata sau mai degraba adaptata la rigorile si cerintele estetice valabile pe piata nord-americana.

Conceptul Verve cu patru usi este propulsat de un motor pe benzina cu patru cilindri care distribuie puterea catre puntea fata. Blocurile optice cu insertii de tip LED si jantele de 18 inch completeaza efectul vizual construit in jurul ideei intruchipate in conceptul Verve.

Taguri: Ford, Verve

Comentarii (2)

  • Adrian
    Felicitari designerilor
    O masina pe care nu mai ma satur sa o privesc. Bravo lor. Ideal ar fi s-o produca la Craiova asa cum arata aici in poze si s-o dea si la 10.000 de euro, nu?
    0 0
  • Verve...
    Imi pare rau de pe acum ca varianta de serie nu va fi nici macar pe sfert atat de spectaculoasa, desi probabil vom regasi pe aceasta ceva din elementele prezentate prin conceptul din fotografii... Totusi avand in vedere cum se prezinta actuala Fiesta in momentul de fata, care nu este nici pe departe o masinuta banala, trag totusi nadejde ca modelul viitor (fie ca se va mai numi sau nu Fiesta) ne va aduce multe surprize in special din cele introduse prin concept.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru