Formula 1 pe PlayStation 3

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 27.02.2007
Sony a lansat, astazi, un nou joc de Formula 1 destinat pentru PlayStation 3. Formula 1 Championship Edition ofera conditii reale de joc.

Sony Computer Entertainment America a anuntat, ieri, lansarea jocului Formula 1 Championship Edition, disponibil exclusiv pe PlayStation 3.

Dezvoltata de studioul Sony din Liverpool, Formula 1 Championship Edition reprezinta o noua generatie a curselor simulate pe computer. Formula 1 Championship Edition este un joc cu licenta cumparata de la FIA si aduce detalii sportive cat mai autentice, cum ar fi circuitele recreate perfect, licente pentru masini si echipe, caracteristicile pilotilor, regulamentele din F1.

Jocul pune utilizatorii lui in conditiile reale ale cursei, efectele sonore sau cele vizuale replicand perfect realitatea. Chiar si pit stop-urile sau accidentele sunt realizate la parametrii reali, jucatorul avand parte de efectele speciale care redau cat mai realist o astfel de situatie. Nici efectele climei, ploaie sau soare puternic, nu au fost lasate la o parte, acestea influentand jocul computerizat.

Formula 1 Championship Edition se poate juca si online, cu un maxim de 11 jucatori, care concureaza in cursa alaturi de alte 11 masini controlate de computer.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru