Formula 1 promite o revoluție în transmisiunile TV: "Veți vedea Marele Circ așa cum nu l-ați mai văzut niciodată"

de Daniel Popescu
Joi, 11.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Formula 1 va avea parte în acest an de un nou mod de transmisie a curselor, care va fi îmbogățit cu o nouă grafică TV și cu alte elemente online pentru interacțiunea cu fanii.

La sfârșitul sezonului precedent, Formula 1 a anunțat schimbări majore pentru 2018 prin lansarea unui nou logo. De asemenea, reprezentanții Liberty Media au confirmat că vor schimba radical inclusiv grafica din cadrul transmisiunilor TV, iar acum apar noi informații interesante.

Zak Brown, directorul executiv al McLaren, a dezvăluit că Formula 1 va schimba inclusiv modul de transmisie a curselor, fără să intre însă în amănunte pe marginea acestui subiect. De asemenea, sunt anunțate noutăți inclusiv în privința instrumentelor digitale, prin intermediul unei noi aplicații de smartphone, dar și o îmbunătățire a modului în care fanii vor putea interacționa cu lumea Formulei 1.

"Pentru acest an există produse precum noua aplicație F1 App, platforme de streaming și [...] un nou pachet grafic pentru modul în care sunt televizate cursele. Veți vedea schimbări semnificative în privința transmisiunilor și a graficii. Cred că cel mai mare impact în 2018 va fi pe segmentul media, pentru că vom vedea Formula 1 așa cum nu a fost arătată niciodată.

Ne va oferi o audiență mai tânără și mai mare", spune Brown.

Cu toate acestea, unele schimbări deja anunțate au trezit numeroase controverse. Noul logo al Formulei 1 a fost aspru criticat pentru estetică sa, în timp ce o altă idee este inserarea de mesaje publicitare pe dispozitivul de protecție Halo. Pentru moment, drepturile TV pentru sezonul 2018 al Formulei 1 nu au fost cumpărate de nicio televiziune din România.

Via Motorsport

Comentarii (18)

  • Americanii vor sa faca o Formula1 care sa trezeasca interesul conationalilor lor. De aici grafica, aplicatiile pentru mobil, circuitele stradale. De ce vor sa o faca apetisanta pentru americani? Pentru simplul fapt ca e cea mai mare piata platitoare pe evenimente sportive. Si cum le stau bine americanilor si cei de la Liberty vor sa faca bani. Sper ca transmisiile F1 sa nu ajunga la fel ca circul din alte evenimente sportive americane.
    17 7
  • Casey deja e in discutii cu danezii:

    https://uk.reuters.com/article/uk-motor-f1-denmark/copenhagen-steers-towards-formula-one-race-in-2020-idUKKBN1EZ1JW
    6 5
  • Newey si ofertele Ferrari:

    http://www.skysports.com/f1/news/12433/11170423/newey-why-i-rejected-ferrari
    5 7
  • dubfire,LASA-TE DE GIDEA
    9 25
  • Mclaren_Mircea_1985, mai bine lasa-te tu de Banciu !
    9 9
  • Kvyat a ajuns pilot de dezvoltare la Ferrari, eu nu stiu ce este in capul astora! Dupa ce le-a ruinat vreo 3 curse in 2016 acum ii salveaza cariera.
    5 2
  • For mula, not for lula
    "Interacţiunea cu fanii"
    Cât de "fân" să fii să-ţi placă SĂ PRIVEŞTI ore-n şir nişte urlete ce se-nvârt în cerc?
    Vă umeziţi la subsuori, vă merge mai bine burta?
    Care-i himpresia hartistică că nu-nţeleg?
    11 19
  • Esti atomic rau!
    1 2
  • mobius
    Daca imi aduc aminte bine, Ferrari au ceva afinitati cu rusii,sau invers. Se pare ca rusii "sponsorizeaza" cu ceva bani echipa de la Maranello.
    2 8
  • @Alex: Cei de la Kaspersky sunt sponsori Ferrari de ceva timp si considerand ca au peste 500 de milioane de clienti, cred ca-si permit sa il ajute pe Kvyat. Plus Kaspersky este vazut ca un produs peste BitDefender, de altfel ambele sunt considerate cele mai bune produse de acest gen din lume.
    14 4
  • Nu inteleg nimic din sigla asta, cea veche a fost de nota 10.
    3 1
  • Pentru mine ar fi o revolutie sa vad si eu la TV. Pana acum am vazut pe net cu intreruperi. :(
    5 0
  • Sigla asta afiseaza clar un F1. 'Alungit' din cauza vitezei. In forma cea mai simpla, fara zorzoane. E foarte bine.
    1 5
  • marele circ
    Risc o previziune: daca nu se va echilibra competitia, vor putea face enspe mii de aplicatii si de sigle, ca audientele vor fi tot mai mici.
    In rest, tipic american: cand nu sunt in stare sa genereze spectacol sportiv, fac(marele) circ pe margine!
    Cand te uiti la intrecerile sportive americane parca te uiti la talent show-urile autohtne, cand pentru 6 cantece se face o emisiune de 4 ore!
    As pune pariu ca in urmatorii ani o sa imparta o cursa de 60 de tururi in 4 curse de 15 tururi, in 2 zile cu cate 2 sesiuni, cu 2 neutralizari pentru fiecare sesiune, ca sa danseze majoretele langa pista si sa-si faca planul la vanzarile de floricele, hamburger si bere la pet!!
    7 2
  • Risc o previziune
    Inca unul suparat pe F1...
    E fanul unui anumit pilot frustrat ...
    2 3
  • Dar cand a fost F1 echilbrata?
    0 1
  • Dar cand a fost lol inteligent?
    0 0
  • zise cel ce crede ca a fi paranoic inseamna a fi destept
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru