Forța fie cu voi: Trei supercaruri se transformă în personaje din Star Wars

de Bogdan Mirică
Luni, 14.12.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dodge profită de isteria generată în așteptarea celui mai nou film din seria Star Wars. Constructorul american a prezentat trei mașini personalizate.

Isteria Star Wars a cuprins și lumea auto, chiar dacă filmul nu implică mașini din era contemporană. Dodge a căutat să profite de valul de simpatie generat de peliculă și a pregătit trei mașini speciale.

Este vorba despre un Charger și un Challenger SRT Hellcat, acesta din urmă fiind în prezent și cel mai puternic muscle-car din lume (motorul de 6.2 litri oferă 717 cai putere și 881 Nm). Lor li se adaugă și un Dodge Viper ACR, acesta beneficiind de 645 de cai putere.

Dacă primele două sunt vopsite în culoarea alb și adoptă motivul soldaților imperiali Stormtrooper, Viper-ul este inspirat de Kylo Ren și este negru. Pentru a populariza cât mai bine eforturile de personalizare, cele trei mașini sunt prezente pe străzile din Los Angeles, invitând fanii să facă poze cu ele și să le distribuie pe rețelele de socializare sub hashtag-urile #Dodge și #TheForceAwakens.

Fanii vor trebui să se grăbească să le prindă, pentru că fiecare dintre cele trei mașini poate accelera de la 0 la 100 de km/h în mai puțin de 4 secunde.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru