Fostul Audi RS6 de 950 CP al schiorului Jon Olsson, incendiat intenționat de doi hoți

de Bogdan Mirică
Vineri, 16.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi RS6 DTM, o mașină extrem de rară, cu 950 de cai putere sub capotă, aparținând lui Jon Olsson, fost campion mondial de schi, a ajuns cenușă după ce a fost incendiată intenționat.

În luna mai a acestui an vă povesteam despre cel mai dorit taximetrist din lume. Era vorba despre Jon Olsson și exclusivista sa mașină, un Audi RS6 DTM, capabil să ofere 950 de cai putere. Fost campion mondial la schi și un pasionat al mașinilor puternice, Olsson s-a pus în slujba Uber vreme de câteva ore și a reușit să strângă 5700 de cereri.

După această cascadorie publicitară, Jon Olsson s-a despărțit de mașina sa, care a ajuns în posesia lui Douwe Leitner. Încântat probabil de performanțele supercarului, Leitner și-a dorit să imortalizeze cât mai bine experiența sa cu mașina, motiv pentru care a apelat la o echipă de filmare și a ales ca platou capitala Olandei, Amsterdam.

Esential 950 de cai putere oferea Audi RS6 DTM deținut de Jon Olsson.
Lucrurile nu au mers conform planul, pentru că două persoane înarmate au reușit să fugă cu mașina după ce l-au amenințat pe Leitner și cameramanul său.
Hoții au oprit câțiva zeci de kilometri mai târziu în parcarea autostrăzii. Abia atunci au constatat că mașina pe care au furat-o nu are cheie. Leitner a păstrat-o în buzunarul său, mașina fiind deja pornită în momentul furtului.

Aflați în imposibilitatea de fugi cu mașina, hoții au decis să o incendieze. Douwe Leitner și-a găsit mașina arsă în totalitate, iar poliția a demarat o investigație pentru a elimina orice suspiciune de fraudare a companiei de asigurări.

via carthrottle

Comentarii (1)

  • sapphire
    zi de doliu
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru