Fostul șef Audi a fost eliberat: Rupert Stadler fusese arestat în luna iunie din cauza Dieselgate

de Paul Cosma
Marti, 30.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O instanță de judecată din Munchen a transmis că fostul șef Audi, Rupert Stadler, a fost eliberat din arest, după 4 luni de detenție. Stadler fusese arestat în luna iunie pentru implicarea sa în scandalul Dieselgate.

În urmă cu câteva săptămâni, grupul Volkswagen a negociat și finalizat rezilierea contractului cu Rupert Stadler, fostul CEO al Audi. Acesta fusese suspendat din funcție, după ce a fost arestat de autoritățile germane în legătură cu implicarea sa în scandalul Dieselgate.

O instanță din Germania a decis marți ca Rupert Stadler să fie eliberat din arest, cu condiția ca acesta să nu ia legătura cu persoanele vizate de ancheta procurorilor. Totodată, acesta va trebui să plătească o cauțiune a cărei valoare nu a fost dezvăluită.

Autoritățile germane investighează în această perioadă oficiali de rang înalt de la Audi, după ce fostul șef Rupert Stadler a fost arestat pentru fraudă și publicitate falsă în scandalul Dieselgate.

El a fost acuzat că nu a luat măsuri să oprească livrarea în Europa a modelelor cu emisii trucate, începând cu sfârșitul lui 2015.

Via Automotive News

Comentarii (1)

  • SIMPLE MINDS
    Herr Rupert ,ce zici,se simte un *damf* de CEDO ? :-))
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru