Fotbaliştii echipei Bayern Munchen au primit o flotă Audi şi un curs de pilotaj cu R8

de Bogdan Mirică
Luni, 25.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a înmânat o flotă de 50 de maşini fotbaliştilor echipei Bayern Munchen. Cele mai dorite maşini în rândul jucătorilor au fost Audi RS7 Sportback şi Audi RS6 Avant.

Noul sezon din prima ligă germană de fotbal a debutat cu un eveniment important pentru campioana Bayern Munchen. Înaintea primului meci din Bundesliga, împotriva celor de la Vfl Wolfsburg, fotbaliştii celei mai galonate echipe din liga germană au făcut o vizită centrului Audi din Neuburg, unde au fost întâmpinaţi chiar de Rupert Stadler, preşedintele companiei.

Motivul? Debutul campionatului coincide cu înmânarea cheilor unei noi flote pentru fotbaliştii echipei germane. În topul preferinţelor s-a aflat Audi RS7 Sportback, cu şapte opţiuni, urmat îndeaproape de Audi RS6 Avant, cu patru opţiuni.

Break-ul de performanţă a ajuns în garajul unor nume cu rezonanţă din echipa campioană: căpitanul Philipp Lahm, portarul Manuel Neuer, atacantul Thomas Muller şi antrenorul Pep Guardiola.

În total, Audi a oferit 50 de maşini reprezentanţilor clubului Bayern Munchen, un obicei pe care îl onorează încă din 2002.

Cu ocazia predării noii flote de maşini, Audi a organizat şi o sesiune de teste pentru jucători.

Aceştia au avut ocazia să conducă noul Audi R8 pe circuit, alături de instructorii constructorului din Ingolstadt. Au dat apoi asfaltul pe off-road, într-o probă specială alături de A6 Allroad.

Comentarii (8)

  • Lovitura uriasa de imagine pentru Audi, reusita in orasul celor de la BMW!
    12 0
  • Greu cu cititul
    Ce super lovitura tot dau de mai mult de ZECE ANI incoace!!!
    7 1
  • Iulian
    Din cate am inteles eu,vor mari contractul dintre ei,urmand ca numele stadionului sa se schimbe din Allianz arena in Audi arena...cat o fi de adevarat ramane de vazut...
    1 0
  • Suleyman Cunoscatoru
    Ciudat ca au intrat pe teritoriul BMW... ma astept sa ofere premii VW echipei Studgard (parca asa se scrie) sau Skoda sa le ofere Citigo celor milanezilor :))
    2 2
  • @ Suleyman Cunoscatoru
    Pentru cine nu stie Ingolstadt ( orasul in care isi au sediul cei de la Audi ) se afla in landul Bavaria, iar Audi alaturi de Allianz si Adidas ( toti trei au participatiuni egale in cadrul Bayern Munchen ) este unul dintre actionarii principali Bayern Munchen . Iar tinand cont ca VW Group detine si MAN ( are sediul chiar in Munchen ), prezenta celui mai mare grup auto german in Bavaria este mai mare decat cea BMW chiar daca ne luam doar dupa numarul angajatilor fiecarui grup in landul Bavaria .
    2 0
  • Parcă mai bine le stă câte 5-6 înghesuiți în niște Dacia Logan 10 ani, zău.
    2 0
  • Parcă mai bine le stă câte 5-6 înghesuiți în niște Dacia Logan 10 ani, zău. La fel de zău că fac ceva pe codurile Captcha, îmbârligă ca un mare rahat caracterele, de mai înțelegi ceva din ele, înseamnă că suntem roboți.
    1 0
  • johnny_Zwee
    hmm... audi, bune masini. Foarte reusite ultimele modele.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru