Fotbalistul Antonio Amaya de la Rayo Vallecano, surprins de radar în timp ce rula cu 234 km/oră

de Dragoș Băltățeanu
Vineri, 04.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fotbalistul Antonio Amaya a fost deținut de poliția spaniolă după ce fost suprins de aparatul radar în timp ce rula cu 234 km/oră pe o autostradă de lângă Madrid.

Fundașul Amaya al echipei de fotbal Rayo Vallecano a fost la un pas de arest după ce poliția spaniolă l-a surprins în timp ce rula cu 234 km/oră într-o zonă de autostradă limitată la 100 km/oră. Antonyo Amaya circula la volanul unui Porsche Panamera când o cameră l-a surprins pe autostrada M-301 din sudul orașului Madrid. Amaya a fost acuzat de conducere iresponsabilă de către Guardia Civil, pedeapsa pentru fapta sa fiind închisoare sau o amendă serioasă, în funcție de antecedentele penale.

În cele din urmă, jucătorul lui Rayo a evitat închisoarea achitând o amendă în valoare de 6,200 euro. Bineînțeles, permisul de conducere i-a fost suspendat pentru o perioadă de șase luni. Antonio Amaya și-a cerut ulterior scuze pentru acest incident.

Via Mundo Deportivo

Comentarii (5)

  • citeam titlul si nu stiam despre ce tara e vorba, si ma gandeam ... hmm, daca e germania, nu e nici o problema, exista posibilitatea foarte mare ca in spatele lui sa fie unul cu o masina si mai puternica si sa astepte sa se dea la o parte :)))
    mi s-a intamplat o data in germania, nu conduceam eu, dar avea 220 soferul si a trebuit sa se traga pentru ca venea unul cu un audi de parca ii nastea nevasta ...
    13 2
  • fals fals fals amenda e de 20000 de euro si suspendat carnetul 1 an de zile.................. asa ca nu stiu de unde ati scos aceste informatii asta o spun pentru ca stau in Vallecas si toti vorbesc de acelasi lucru.....asa ca trebuie sa va mai informati
    2 3
  • Sandu al-III-lea
    Cred ca vroia sa se sinucida.La viteza asta nu mai scapa nimeni.Vine Sf.Petru,iti pune mana pe umar si-ti spune:Fiule,tu azi vi cu mine.Nu ne mai intoarcem!!!Socant,nu?N-ati vrea sa auziti asta.
    0 0
  • Ar trebui sa avem si in Romania amenzi din astea .... asa nu ar mai goni idiotii astia (posesori de Passat) pe singurele si amaratele astea de autostrazi cu mana-n blitzuri . Cumva ei nu au invatat ca in mod normal circulatia se face pe banda 1 , iar depasirile se fac pe cele superioare (in cazul Romaniei doar pe banda 2) , iar faptul ca ei dau blitz-uri nu inseamna nimic in realitate , ci doar iritare pentru `al din fata si frustrare din partea lui .

    In schimb ar putea si ei civilizat sa dea semnalizare stanga sa-si arate intentia de depasire (ca in Deutchland unde indiferent de viteza te repliezi in banda inferioara).
    5 3
  • Pt ''ingerulol'' tu probabil esti unul din idiotii care fac depasire cu 40 la ora in zona de 90 si esti frustrat ca nu te pricepi la condus
    Si 2 pentri ''inteligentii' care au scris articolul...a platiti amenda 20000 de mii de euro si nu era pe autostra era pe nationala...
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru