FOTO EXCLUSIV* : Imagini noi cu Mercedes-Benz SL

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 30.06.2010
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, prima imagine cu interiorul prototipului viitorului Mercedes-Benz SL.

Mercedes testează noua generaţie a lui SL. De data aceasta, fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini cu modelul în timp ce era testat de inginerii germani şi au obţinut prima imagine a interiorului viitorului SL. Camuflajul a rămas la acelaşi nivel ca până acum, dar dezvăluirea parţială a interiorului este un element nou în ceea ce priveşte evoluţia acestui model.

La fel ca în cazul prototipurilor precedente, modelul prezintă o grilă faţă modificată, blocuri optice noi, o nouă bară de protecţie faţă şi un posterior schimbat. Silueta generală a modelului a rămas neschimbată, iar modificările efectuate părţii frontale au fost realizate pentru a optimiza rezultatele la testele de impact cu pietonii şi pentru a împrospăta gama SL din punctul de vedere al esteticii. Modelul a primit şi un set de lumini de poziţie cu LED-uri şi fante de aer de dimensiuni mari în partea frontală.

Interiorul lui SL a primit un volan sport cu trei braţe şi diverse elemente preluate direct de la SLS AMG.

Cel mai evident element preluat de la SLS este fanta de aerisire a instalaţiei de climatizare, care are aceeaşi formă cu cele folosite de SLS AMG. Ne putem aştepta ca modelul să primească şi ceasuri de bord cu un design inspirat din cel al lui SLS, sau diverse alte elemente din supercar-ul german.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

 

Comentarii (2)

  • super tare camuflajul....sunt convins ca si mashina....
    2 3
  • Victor
    Mercedes
    Din ce se vede o sa arate ca naiba,io cred ca astia de la mercedes l au angajat in secret pe Bangle sau poate vreo ruda apropiata,altfel nu imi explic,dupa 2007 numa masini oribile scot
    4 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru