FOTO EXCLUSIV*: Imagini noi cu viitorul Mercedes-Benz GL

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 27.07.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, imagini spion noi cu viitorul Mercedes-Benz GL.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini noi cu prototipul viitorului Mercedes-Benz GL în timpul testelor. Modelul prezintă un strat de camuflaj mai subţire decât prototipul surprins anterior, iar exemplarul din imagini are un set de stopuri foarte apropiate de producţie. Semnalizatoarele sunt cu LED-uri şi au fost amplasate în blocurile optice, deasupra luminilor de drum. Bara de protecţie spate primeşte o formă inspirată din cea a lui ML.

În ceea ce priveşte motorizările, cei de la Mercedes-Benz vor oferi doar transmisia 7G-Tronic alături de unităţi diesel de 3.0 şi 4.0 litri, împreună cu un motor V8 pe benzină de 5.5 litri. Pentru moment, nu există informaţii suplimentare despre noul GL, debutul acestuia fiind aşteptat în ultima parte a anului viitor. Modelul GL este cel mai mare SUV din oferta celor de la Mercedes-Benz, de unde şi nevoia de un ampatament mărit faţă de versiunea standard a lui ML. Spre comparaţie, actuala generaţie a lui ML are un ampatament de 2.915 milimetri, în timp ce actualul GL se mândreşte cu un ampatament de 3.075 milimetri.

Chiar şi în versiunea actuală, Mercedes-Benz GL este cel mai lung SUV premium de pe piaţă.

Acesta este secondat de Audi Q7, care are o lungime cu 10 milimetri mai mică decât cea a lui GL, atingând 5.088 milimetri. Cel mai ieftin Mercedes-Benz GL nou poate fi achiziţionat în România contra sumei de 78.120 euro cu TVA inclus.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (5)

  • dragos_thaci
    Lungime
    Secondat de Q7 vroiati sa spuneti, nu de Q5.
    5 1
  • comparatia cu Audi e aiurea facuta...
    Asta e mai mult offroader de cursa lunga, gen Patrol, Land Cruiser sau Lexus LX (daca tot vbim de premium), decat un full-size SUV cum e Audi Q7
    2 5
  • @
    Arata mai rau decat modelul actual.
    Sa va zic parerea mea despre design:
    MERCEDES- noul stil aplicat pe toate modelele nu este reusit. C-class vs C-class facelift, ML vs ML (noul model ce a fost prezentat), si lista poate continua.
    2 6
  • @ScorpyonVAG Asa este !
    Se vede ca au angajat un asiatic sa le deseneze noile modele. Pacat.....
    E-class are spate de |Hyundai Sonata.
    CLS aduce si el a ceva asiatic....ML e mai frumos ca modelul vechi (parerea mea) dar se putea mult mai bine
    In afara de SL, SLS si CL toate sunt urate. Sper ca noul S class sa fie mai frumos ca cel actual.
    4 3
  • @
    Eu ma refeream doar la design, pe partea tehnica, se aduc imbunatatiri, si la cea calitativa la fel.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru