FOTO EXCLUSIV*: Imagini "proaspete" cu noul BMW Gran Coupe

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 12.07.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, o galerie foto cu imagini spion ale lui BMW Gran Coupe, surprins cu un strat subţire de camuflaj.

Lansarea lui BMW Gran Coupe este iminentă. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt, iar inginerii bavarezi fac ultimele verificări înainte de aprobarea finală a acestui model. De data aceasta, exemplarul surprins de fotografii de la Carpix este acoperit cu un strat subţire de camuflaj, doar unele părţi ale vehiculului fiind ascunse. Printre acestea se numără portierele, geamurile din spate, o parte din capacul portbagajului şi o parte din blocurile optice. Chiar şi aşa, putem să observăm aproape toate elementele caracteristice ale noului model BMW.

La fel ca în cazul lui Seria 6 Coupe şi Cabrio, ne aşteptăm la debutul acestui model într-o versiune 50i, echipată cu motorul V8 twin-turbo de 4.4 litri. Ulterior, cei de la BMW vor introduce un diesel şi o motorizare otto cu şase cilindri în linie. Pentru moment, nu există informaţii despre o eventuală versiune entry-level, echipată cu motorul turbo cu patru cilindri în linie care a înlocuit unitatea 28i, aspirată natural, care avea şase cilindri în linie.

Aspectul noii creaţii a celor de la BMW este deosebit de elegant, acesta promiţând să zguduie piaţa creată odată cu debutul lui Mercedes-Benz CLS. Odată ce modelul îşi va atinge maturitatea comercială, la doi ani de la lansare, vom putea să comparăm direct rezultatele de vânzări ale lui Gran Coupe cu rezultatele lui A7 şi CLS.

Debutul public are loc la Salonul Auto de la Frankfurt, organizat în septembrie.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (9)

  • Monsieur
    BMW
    Mi se pare mie, sau cei de la BMW nu au cum sa "zguduie piata", cu acest Seria 6 putin mai lung. Acum serios, se fac acuzatii asupra altor marci, cum ca masinile seamana izbitor intre ele, doar dimensiunile difera, dar aici si Bmw a aplicat exact aceasi metoda. Pana la noi aparitii, nici nu poate fi vorba de detronarea CLS-ului, care intr-adevar arata foarte bine. Numai bine.
    9 1
  • dan_grc
    Nu o sa "zguduie piata" dar va fi acolo, nu are cum sa arate rau acest model, doar ca nu va arata "super" pt a detrona CLS macar la aspect exterior
    7 1
  • E urat !
    Nici nu cred ca o sa puna probleme CLS-ului sau A7, din punct de vedere al design-ului, poate la motoare sa ii depaseasca...
    5 3
  • OPC-POWER
    imi pare sincer rau dar seamana extrem de mult cu seria 6 si seria 5 f 10.dc? dupa ce au scos noul x6 care practic a fost o gaselnita a lor ,departamentul de design chiar nu putea sa scoata ceva cu adevarat de aplaudat ? probabil daca seria 5 nu era inspirat din acest concept aveam cu toii alta impresie despre gc dar acum am doar o senzatie de deja-vu.pacat pentru ca stiu ce motoare fantastice va avea iar design-ul nu cred ca se va ridica 100 % la intaltimea tehonologiei.poate live va arata altfel.
    1 0
  • Florin
    Design banal...
    Sincer ma asteptam in cazul GC-ului la o revolutie in design, ceva inovativ ca si X6, sa poata concura cu CLS si A7...
    Ce se intampla?au intrat inginerii de la BMW in vacanta?
    Parerea mea ca singurul model care arata foarte bine dar pastreaza aceasta "seriozitate" in aspect ,ramane noul seria 7.In rest...seria 5 si acest coupe (cica) arata mult prea banal avand in vedere tehnologia si banii de care dispune aceasta marca.Doar seria 6 ce reuseste cat de cat sa se ridice la inaltime.
    Pacat BMW...pacat...
    2 2
  • mi se pare mie sau........
    ........masina asta are un design invechit,neinteresant.......
    nu o sa zguduie piata........si nici nu cred ca am putea sa comparam aceasta masina cu CLS pt ca nu merita......
    imi pare rau de Bmw k in ultimu timp e pe nicaieri......
    2 3
  • bmw gran coupe
    nu inteleg de ce BMW nu respecta conceptul acestei masini. mie i-mi lace tare mult dar chiar si farurile sunt schimbate......
    1 0
  • hellboy
    Era Bangle
    Parerea mea e ca americanul Chris Bangle ar trebui schimbat din functia care o ocupa... BMW face masini foarte performante, dar in ultimul timp chiar banale din punct de vedere al aspectului.
    Nici nu se compara cu CLS-ul din 2011, care arata asa bine incat poti spune ca e orgasm pe roti (mai ales CLS 63 AMG).
    Cred ca nici la motorizari nu se va pune cu bestia de la Merc.
    Pacat de BMW, mai bine nu intra in clasa asta, cel putin nu cu asa ceva, dar sunt si in Romanica cocalari sa o cumpere, chiar daca la capitolul drumuri stam mai rau.
    0 0
  • hellboy
    daca tu crezi ca in romania doar cocalarii pot sa o cumpere ar trebui sa te uiti in oglinda!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru