FOTO EXCLUSIV*: Imagini spion noi cu Hyundai Veloster

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 06.07.2010
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion cu viitorul Hyundai Veloster în timpul testelor.

Hyundai testează în continuare competitorul coreean al lui Volkswagen Scirocco. Modelul a fost prezentat în stadiul de concept la Salonul Auto de la Seoul în 2007 şi este un coupe cu design sportiv care oferă patru locuri şi un portbagaj spaţios. Veloster are tracţiune faţă şi va fi echipat cu un motor de 1.6 litri cu patru cilindri care va furniza 140 CP graţie tehnologiei injecţiei directe.

Ulterior, cei de la Hyundai ar putea oferi şi o versiune mai puternică a motorului respectiv, care va furniza circa 180 CP şi va fi echipată cu o transmisie cu două ambreiaje. Totodată, cei de la Hyundai pretind că noul Veloster va avea un element unic în materie de design al caroseriei pentru segmentul C. Cel mai probabil, vorbim de o uşă suplimentară pe o parte, ca în cazul lui Mini Clubman. Motivul din spatele acestei presupuneri vine de la diferenţa de lungime dintre portiera din stânga şi portiera din dreapta, existând posibilitatea ca modelul să aibă două uşi pe partea dreaptă şi o uşă pe partea stângă.

Hyundai Veloster este aşteptat să fie dezvelit în decursul anului viitor. Astfel, Volkswagen Scirocco va avea încă un an în care să poată să atragă de partea sa cât mai mulţi clienţi.

Cel mai probabil, modelul Hyundai va beneficia de un preţ mai accesibil decât cel al lui Scirocco.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru