FOTO EXCLUSIV* : Land Rover testează noul LRX în ambele versiuni de caroserie

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 30.06.2010
Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini spion cu ambele versiuni de caroserie ale noului Land Rover LRX. Modelul va fi dezvăluit în versiunea de producţie mâine, dar testele continuă pe diverse prototipuri.

Inginerii Land Rover testează ambele versiuni de caroserie ale lui LRX. Modelul va fi dezvelit oficial pe 1 iulie, aşa că imaginile spion pe care vi le prezentăm astăzi reprezintă stadiul în care au ajuns cele două prototipuri cu doar câteva zile înainte de prezentarea oficială a versiunii de producţie. Versiunea cu trei uşi a lui LRX s-ar putea să poarte altă denumire din moment ce adăugarea celor două uşi schimbă complet filozofia acestui model. Odată cu prezentarea acestui model, cei de la Land Rover vor dezvălui şi numele versiunii cu trei uşi a lui LRX.

În primă fază, Land Rover LRX va fi oferit cu tracţiune integrală, urmând să fie oferită şi o versiune cu tracţiune faţă ulterior. Clienţii vor putea alege între numeroase motorizări diesel şi otto care pot fi cuplate unor transmisii manuale sau transmisii automate cu şase trepte. Ulterior, există posibilitatea ca aceste modele să poată fi comandate cu o transmisie cu dublu ambreiaj.

Până în acest moment, Land Rover LRX a fost un model cu doar trei uşi, de aceea avea şi codul LR2. Din moment ce modelul are un caracter practic limitat din princina numărului "limitat" de uşi, cei de la Land Rover au fost nevoiţi să creeze şi o versiune cu cinci uşi a lui LRX.

Astfel, nu este clar care dintre cele două versiuni păstrează numele LRX, dar toate aceste detalii vor fi lămurite mâine seară. Cei de la Land Rover au declarat că LRX este un "off-roader urban", ceea ce reprezintă echivalentul lui Range Rover Sport în gama Range Rover. Aşadar, vorbim de un model de nişă care va atrage o clientelă care s-ar fi orientat în mod normal spre alt gen de model sau altă marcă.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (3)

  • Dumnezeule ce linii superbe are!!!! Seamana f tare cu conceptul.. abia astept sa il vad!!!

    I want one!
    3 3
  • :)
    frumos!arata agresiv cu spatele ala lasat si cu rotile alea mari..
    2 3
  • da a pastrat fidel specificul conceptului si vad ca manifesta tendinte sportive ....ma refer la....design...SUPERB!!!!!!!!!!insa ce e de admirat la masinile astea e ca fffffff.putini le apreciaza si asta denota....ceva....un banos nervos isi ia .....mert bmw audy (suv-uri)un adevarat cunoscator in materie.... cu bani isi ia lend sau ....range....
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru