FOTO EXCLUSIV*: Peugeot testeaza noul 508 SW

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 11.03.2010
Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele imagini spion ale noului Peugeot 508 SW. Modelul este asteptat sa debuteze pe piata peste un an.

Francezii de la Peugeot testeaza deja versiunea SportWagon a lui 508. Modelul este succesorul lui 407 si 607 si beneficiaza de un aspect deosebit. Din ce putem observa, cei de la Peugeot au urmat noile tendinte in design la crearea noului 508, asigurand un aspect mai sportiv in detrimentul spatiului interior. Acest model este extrem de important pentru Peugeot, deoarece este primul model de serie care prezinta noul limbaj de design al constructorului francez.

Peugeot va oferi noul 508 alaturi de o gama larga de motorizari, care va include si un hibrid. Versiunea hibrida a lui 508 se va numi Hybrid4 si este echipata cu un motor HDi FAP de 2.0 litri si 163 CP cuplat la un motor electric de 37 CP. Hibridul de 200 CP bazat pe 508 va avea un mod exclusiv electric si va putea oferi chiar si tractiune integrala atunci cand este nevoie. Sistemul hibrid de la Peugeot va debuta pe 3008 in 2011 dar va fi introdus si pe alte modele. In aceste conditii, consumul mediu al lui Peugeot 508 Hybrid4 se opreste la 3.16 litri/100 de km, in timp ce valoarea emisiilor nu sare de 99 de g/km.

Versiunile sedan si SportWagon ale lui 508 vor fi primele care vor debuta pe piata, urmate apoi de o versiune premium a acestuia si de un coupe cu patru usi care va rivaliza Volkswagen Passat CC. Noul Peugeot 508 va primi elemente precum suspensie hidropneumatica, afisaj pe parbriz si faruri adaptive.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia.

Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru