FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini ale lui BMW Seria 3 GT

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 09.05.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale prototipului viitorului BMW Seria 3 GT.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat primele imagini cu prototipul lui BMW Seria 3 GT în timpul testelor. Modelul este una dintre cele şase versiuni de caroserie pe care le va avea Seria 3 F30, celelalte fiind deja-clasicele sedan, touring, coupe şi cabrio. BMW Seria 3 GT reprezintă răspunsul nemţilor la Audi A5 Sportback şi reprezintă o versiune cu ampatament mărit a lui Seria 3. Graţie acestei modificări, modelul oferă un nivel superior de spaţiu pentru pasagerii din spate.

Graţie acestei noi versiuni de caroserie, BMW le poate oferi clienţilor un model mai practic decât un sedan fără să-i "oblige" să cumpere un Touring. În plus, clienţii nu vor fi nevoiţi să cheltuie o sumă mai mare de bani pentru a-şi achiziţiona un Seria 5 sedan şi pot să rămână loiali mărcii. Pentru un caracter aparte, modelul Seria 3 GT va fi diferenţiat vizual de gama Seria 3 printr-o parte frontală schimbată, geamuri laterale fără ramă şi un plafon cu o formă diferită.

Ne aşteptăm ca modelul să ofere un nivel superior de echipamente în standard.

În ceea ce priveşte motorizările şi tehnologia, viitorul BMW Seria 3 GT va prelua toate elementele de acest gen de la versiunea Touring a lui Seria 3. Practic, vom avea motorizări comune cu întreaga gamă Seria 3, exceptând modelul M3 şi motoarele entry-level. Debutul acestui model este aşteptat să aibă loc la un an de la lansarea lui BMW Seria 3 Touring, care este aşteptat să poarte codul F33, dacă BMW va utiliza aceeaşi strategie de denumire a modelelor.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (6)

  • O nu! Alt cocosat marca BMW...
    10 7
  • alinmarina
    odios
    Pare un seria1 din fata, lipit cumva cu spatele unui 7... Oribil! bleachhh...
    3 3
  • 335i
    dupa primul esec 5GT urmeaza generatie 3GT.

    da ptr ce mai exista X1?
    5 3
  • Retro
    In ultimul timp asistam la o invazie de genul asta ,insa de la creatorul acestui segment ,si anume CLS, si un adversar pe masura in Passat CC,celelalte modele au tendinta sa devieze spre defunctele modele liftback,tocmai cand Renault s-a decis sa aiba un sedan normal in gama afla ca Laguna s-ar putea sa aiba in sfarsit succes prin prisma design-ului. Una peste alta sper ca BMW sa scoata un model reusit pt ca acest camuflaj disipa formele finale!
    6 0
  • au trecut 7-8 ani de cand benz a lansat cls iar bmw nici pana acum n-a fost in stare sa scoata un rival dar in schimb lanseaza tot felul de gt-uri, shame on u bmw
    1 0
  • BaditzaEx
    cat de talmacean la cap sa fii...
    sa-ti placa asa ceva
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru