FOTO EXCLUSIV*: Viitoarea generatie Porsche 911 in timpul testelor

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 26.01.2010
Fotografii de la Carpix au surprins inginerii Porsche in timp ce testau viitoarea generatie a lui 911 in nordul Suediei. Modelul primeste semnalizari si stopuri cu LED-uri.

Inginerii Porsche testeaza noua generatie a lui 911 in nordul Suediei. Modelul german primeste o serie de mici elemente estetice, printre alte modificari mai semnificative. Astfel, Porsche 911 va avea semnalizari cu LED-uri, stopuri cu LED-uri si chiar lumini de pozitie cu LED-uri. Modificarile estetice operate la nivelul caroseriei sunt, dupa cum ne-au obisnuit cei de la Porsche, minore. Mai mult decat atat, caroseria este camuflata serios, deci nu putem distinge anumite elemente.

Cel mai protejat element de caroserie al lui 911 este eleronul spate, care a fost ascuns cu un suport supradimensionat. Elementul de camuflaj aplicat asupra eleronului spate are fante de aerisire speciale si sustine si cel de-al treilea stop. Acesta acopera o parte din stopuri si a fost prelungit inca de la partea inferioara a lunetei lui 911.

Viitorul Porsche 911 ar putea fi mai usor decat actuala generatie, din dorinta de a spori performantele si de a oferit un nivel mai redus al consumului de carburant si al emisiilor de carbon. Porsche a pastrat configuratia boxster clasica a motorului cu sase cilindri, iar principalele forme si silueta lui 911 au ramas aproape neschimbate de-a lungul anilor, traditie apreciata de fanii inraiti ai marcii.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia.

Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

Comentarii (6)

  • De ce?
    Da de ce il camufleaza? Oricum stim cum va arata. La fel...nu ca asta nu ar fi un lucru bun
    12 3
  • Ungaro_
    Parca are caroseria mai lunga decat modelul 911 precedent !
    Oricum va arata SUPER !
    8 1
  • @jji
    man ai luat locul unui papagal, vrei sa fi bagat in seama, repeti aceeasi fraza la fiecare poza, ar fi bine daca "ne lasi" tu pe noi
    5 1
  • ......
    v-a fi mortala masina
    7 9
  • Rusine!
    Rusine voua care torturati limba romana. Rusine tie Claudele si celui care ti-a dat un plus la comentariu. Corigent direct!
    Mai treceti va rog pe la scoala, ca nu strica. E si GRATIS :)
    12 4
  • Bine ZZZ :))
    9 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru