Foto: Lamborghini Ad Personam

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 18.01.2008
Lamborghini a publicat noi fotografii care infatiseaza programul de personalizare Ad Personam, prezentat la Detroit.
...

Comentarii (5)

  • Daniel
    Da...
    Putini stiu ca la origine aceasta firma era doar o uzina constructoare de tractoare, in special cele cu senile pentru terenurile mult prea inclinate! Lamborghini, numele inginerului si al patronului a propus pentru Ferrari niste concepte dar a fost ridiculizat de ei! atunci a facut el masina, una din cele mei tari construite vreodata, Lamborghini Miura! cu timpul societatea respectiva a devenit una de mare traditite, iar al ora actuala pe linga masini de acest gen, fabrica in continuare tractoare, centrale termice etc... orice aparitie a acestei marci este un mare eveniment!
    0 0
  • prudentul
    nu...
    Lamborghini nu mai fabrică tractoare, cu atât mai puţin centrale termice. Business-ul cu tractoare a fost vândut demult. Firma cumpărătoare a primit dreptul de vinde o parte din tractoare sub brandul Lamborghini.
    0 0
  • ...
    desi .. nu o sa ma crezi " prudentul" am acasa un injector ( o parte a unei centrale termice , sa nu creada lumea ca vb de altceva .. )marca " lamborghini" .. si fabricatie parca e 06 :) .. de tractoate nujtiu da centrale termice inca se gasesc pe piata .. ( nustiu daca se mai si fabrica ) deci .. face si de alea :P .. oricum ..galardo sau murcielago ... raman doar niste vise pt Romania .. ( nu ar fi prb bani pt uni .. insa materialul de sub roata .. defapt lipsa lui mai bine zis se face simtita ) ... ;)
    0 0
  • costin
    ...
    ....si eu am o centrala achizitionata acum 2 ani de la un importator de Lamborghini din Bucuresti.Este foarte buna.Se cheama Lamborghini Taura.
    0 0
  • marian
    centrala lamborghini
    lamborghini nu mai face centrale...doar vinde centrale....ele sunt facute de ferroli si joannes(care apartine tot ferroli)......plus ca la noi nici nu prea ai servis.....plus ca sunt facute si cam pe la .......
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru